Βγαίνουν κι από... πάνω στον ΠΑΟΚ

«Αδερφές» και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον ΠΑΟΚ βγαίνουν κι από… πάνω, σχετικά με την ποινή-χάδι που επιβλήθηκε στον Ραζβάν Λουτσέσκου, για τις δηλώσεις του περί Χίτλερ και ελληνικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας, κατά την εκδίκαση της έφεσης, την Πέμπτη (18/10), ζήτησε να μην «ισχύσει» η δίωξη που ασκήθηκε στον Ρουμάνο τεχνικό από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για την ποινή των 28.000 ευρώ !

Ο νομικός της ομάδας των Θεσσαλονικιών, κατέθεσε ένσταση απαράδεκτης δίωξης, υποστηρίζοντας ότι «δεν μπορούσε να κατατεθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα με βάση τα δημοσιεύματα του Τύπου» αν και κάτι τέτοιο αναφέρεται στο άρθρο 25 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Ωστόσο, επικαλέστηκε, το άρθρο 20α του ίδιου κανονισμού «όπου προσδιορίζεται ο τρόπος με τον οποίο επιλαμβάνεται μίας υπόθεσης η πειθαρχική επιτροπή» για δυσφημιστικές δηλώσεις. Δηλαδή, με καταγγελία από τον θιγόμενο, από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ (σ.σ. η οποία ακόμη δεν έχει συσταθεί) ή από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

«Είπε ότι κάποιοι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Δεν είχαμε υποκείμενο. Δεν είπε, «κύριε, εσύ με έκλεψες»» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κύριος Μπίρδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X