Γραφεία-κόσμημα για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Γραφεία-κόσμημα για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκε αρκετά τα προηγούμενα χρόνια με το θέμα των γραφείων της. Από τη Δεκελείας που αναγκάστηκε να αποχωρήσει, στην προσωρινή λύση των Τυάννων και πλέον μια ανάσα από κει που χτυπάει η καρδιά της ΑΕΚ. Εδώ και ένα χρόνο η Ερασιτεχνική ΑΕΚ έχει “μετακομίσει” στην Φωκών 9, ένας χώρος που τελικά μετατράπηκε σε γραφεία -κόσμημα για το σωματείο. Με πολύ δουλειά και οργάνωση τους τελευταίους μήνες τα γραφεία  της Ερασιτεχνικής είναι πλέον εντυπωσιακά, φιλοξενώντας σε περίοπτη θέση όλα τα τρόπαια των τμημάτων της “Μάνας” ΑΕΚ.

Οργανωμένα, λειτουργικά και φιλόξενα για όλους. Τα γραφεία λειτουργούν καθημερινά από το πρωί έως και αργά το απόγευμα και είναι ένας χώρος που πραγματικά αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου. Η ΑΕΚ οργανώνεται σε όλους τους τομείς και αυτό φαίνεται πλέον και στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Δείτε φωτογραφίες του enwsi.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X