Γκρίφιν: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για νίκη με τη Νίμπουρκ»

Γκρίφιν: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για νίκη με τη Νίμπουρκ»
Photo Credits: INTIME

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν μίλησε στο SDNA για τον αποψινό αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στη Νίμπουρκ, ενώ αναφέρθηκε και στο νικηφόρο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου (13/10) κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Αμερικάνος γκαρντ της «Βασίλισσας» αποθέωσε τον κόσμο της Ένωσης, τονίζοντας πως τους έδωσε ώθηση να φτάσουν στη νίκη.

Αρχικά, ο Γκρίφιν αναφέρθηκε στα στοιχεία που «κράτησε» η ΑΕΚ από τη νίκη του Σαββάτου. «Κρατάμε τον ρυθμό που είχαμε στο παιχνίδι μας. Ήταν η πρώτη νίκη μας στο πρωτάθλημα, μία εβδομάδα μετά την ήττα στο Περιστέρι. Χρειαζόμασταν τη νίκη αυτή, γιατί τώρα έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο Champions League. Θέλαμε και τη νίκη αυτή για να φτιάξουμε έναν ρυθμό ως ομάδα.

Χάσαμε τα προηγούμενα δύο παιχνίδια και αυτό μας πλήρωσε ως ομάδα και έτσι δεν θέλαμε να τα κάνουμε… θάλασσα και πάλι. Πήραμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μας είχε κερδίσει και τις 4 φορές πέρυσι και φέτος θα τον ξανασυναντήσουμε σύντομα στο Κύπελλο. Τώρα, όμως, προέχει η Νίμπουρκ».

Η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ είχε την δική της σημασία για την ΑΕΚ, καθώς «ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, διότι ξέρουμε ότι κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο για εμάς. Με τον ίδιο τρόπο που προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσουμε και τη Νίμπουρκ, καθώς τα παιχνίδια είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και δεν έχουμε χρόνο για ξεκούραση. Το σίγουρο είναι πως θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τη νίκη στην Τσεχία». Όπως τόνισε και ο ίδιος στα λόγια του.

Παράλληλα, αναφερόμενος στη διάθεση αυτού και των συμπαικτών του πάνω στο παρκέ, έκανε ειδική αναφορά στο πλάνο του προπονητικού επιτελείου. «Πάντα έχουμε ένα αγωνιστικό πλάνο στο μυαλό μας, αλλά στο τέλος της ημέρας εάν δεν έχεις διάθεση και δεν παλέψεις μέχρι τέλους γι αυτό δεν θα πάρεις αυτό που θες. Κόντρα στον ΠΑΟΚ είχαμε τον κόσμο μας που έδωσε ώθηση και ήταν εξαιρετικός.

Στην Τσεχία θα είμαστε 12 παίκτες, το σταφ συν κάποιοι που θα ταξιδέψουν για εμάς. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να παλέψουμε για το καλύτερο και στην Τσεχία και μετά να πάμε για νίκη και στο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X