Συγγενής με πρώην παίκτη της ΑΕΚ ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΦΗ

Συγγενής με πρώην παίκτη της ΑΕΚ ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΦΗ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος αγωνίστηκε για ένα φεγγάρι στο Β΄ τη τάξει πρωτάθλημα των ΗΠΑ (NASL) με τη φανέλα της Rayo Oklahoma City ήταν ο άνθρωπος που έπεισε τον Μιχάλη Μπούση να εμπλακεί με τον ΟΦΗ.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας βρίσκεται από το προηγούμενο Σάββατο στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Πέμπτη, όπου θα αναφερθεί στα πλάνα, αλλά και το όραμα του για τον ΟΦΗ. Εκτός από τον Σαμαρά υπάρχει ένα ακόμη πρόσωπο που συνδέει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας παντοπωλείων Cermak Fresh Market.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, πρόκειται για τον άλλοτε επιθετικό της ΑΕΚ και του Απόλλωνα Σμύρνης, Φρανκ Κλόπας.

Ο παλαίμαχος Ελληνοαμερικανός φορ ήταν μέλος της Εθνικής ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ (1988), όταν τα «λαγωνικά» της ΑΕΚ τον εντόπισαν και με συνοπτικές διαδικασίες υπέγραψε συμβόλαιο την εποχή που βρισκόταν στην προεδρία του συλλόγου ο Στράτος Γιδόπουλος.  Στους «κιτρινόμαυρους» παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 1993 κατακτώντας τρία πρωταθλήματα, ένα σούπερ Kαπ και ένα Λιγκ Καπ.

Ο Κλόπας αγωνίστηκε εν συνεχεία στον Απόλλωνα, ενώ παράλληλα εκπροσώπησε την εθνική ΗΠΑ στο Μουντιάλ του 1994. Ο Μπούσης με τον Κλόπα είναι δεύτερα ξαδέλφια, ενώ αμφότεροι κατάγονται από την Πρόσυμνα Αργολίδας.

Συγγενής με πρώην παίκτη της ΑΕΚ ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΦΗ

Φρανκ Κλόπας και Μιχάλης Μπούσης δεν κρύβουν το πάθος του για τον αθλητισμό αν και ο πρώτος δεν δείχνει σε καμία περίπτωση διάθεση να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ για να εργαστεί στην Ελλάδα, κρατώντας αποστάσεις από το νέο εγχείρημα του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία λόγω του ιδιότυπου περιβάλλοντος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X