Θέλει να ξεφορτωθεί τον Λεβέκ ο ΠΑΟΚ

Θέλει να ξεφορτωθεί τον Λεβέκ ο ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια από τις χειρότερες μεταγραφές των τελευταίων ετών στον ΠΑΟΚ ακούει στο όνομα Ντοριάν Λεβέκ. Οι Θεσσαλονικείς απέκτησαν τον 28χρονο Γάλλο ποδοσφαιριστή, ως ελεύθερο από την Γκινγκάμπ, με τον παίκτη να τους έχει «γυαλίσει» από τους αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων στο Europa League, την περίοδο 2014-15.  Κανείς δεν περίμενε ότι μετά από 15 μήνες παρουσίας στο ρόστερ του «Δικεφάλου του Βορρά» ο Λεβέκ θα συνέχιζε να έχει περισσότερα λεπτά συμμετοχής αγωνιζόμενος ως… αντίπαλος παρά ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ!

Και όμως ο Γάλλος έπαιξε δυο 90λεπτα κατά του Δικέφαλου ενώ με τη φανέλα του ξεκίνησε μόλις μια φορά βασικός σε έναν αγώνα πρωταθλήματος με την Κέρκυρα, αντικαταστάθηκε στο 60’ περίπου και από τότε… μην τον είδατε. Ευθύνη για το φιάσκο Λεβέκ που το συμβόλαιο του προσεγγίζει τις 400.000 ευρώ έχει πρώτα από όλα ο ΠΑΟΚ που δεν φρόντισε να διασφαλίσει πως αποκτά έναν ποδοσφαιριστή υγιή με όρεξη να παίξει ποδόσφαιρο και την… πάτησε.

Ο Γάλλος πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο στο ιατρικό δελτίο του Δικέφαλου, υποβλήθηκε μάλιστα σε εγχείρηση μερικές εβδομάδες πριν από την περασμένη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για να ξεπεράσει προβλήματα τραυματισμού που προϋπήρχαν πριν έρθει στην Ελλάδα.  Ακόμη και έτσι το καλοκαίρι δόθηκε μια ακόμη ευκαιρία στο Λεβέκ που δεν την εκμεταλλεύτηκε. Το γεγονός ότι προφασιζόμενος ενοχλήσεις, σύμφωνα και με την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Δικέφαλου στην Ολλανδία, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε αίτημα για την λύση του συμβολαίου με βάση έναν κανονισμό της ΦΙΦΑ που λέει πως ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του πέρα από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, που στην περίπτωση του Γάλλου έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό. Και ελπίζει ότι μέσω της Ομοσπονδίας θα απαλλαγεί από την παρουσία του. Ειδάλλως θα πρέπει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι του 2020 όταν και εκπνέει το τριετές συμβόλαιο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X