Σολντίνι: «Σε αυτή την ομάδα θα πάει ο Σκόκο!»

Σολντίνι: «Σε αυτή την ομάδα θα πάει ο Σκόκο!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιστροφή του Νάτσο Σκόκο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο -τη δεδομένη στιγμή- φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη, έπειτα από τις δηλώσεις του εκπροσώπου του Φαμπιάν Σολντίνι.

Ο μάνατζερ του “υδραυλικού” αποκάλυψε πως ο αγαπημένος των φιλάθλων της ΑΕΚ θα τιμήσει το συμβόλαιό του με την Ρίβερ Πλέιτ μέχρι το 2020 και στη συνέχεια θα φύγει για να παίξει ποδόσφαιρο στην αγαπημένη του ομάδα, δηλαδή την Νιούελς.

Πλέον, ο Σκόκο έχει φτάσει τα 33 και όταν θα έρθει η στιγμή της ολοκλήρωσης της συνεργασίας του με τους “εκατομμυριούχους” θα είναι 35, οπότε αντιλαμβανόμαστε από τα λεγόμενα του Σολντίνι πως ο πρώην “κιτρινόμαυρος” σκοπεύει να επιστρέψει στην Νιούελς για να τερματίσει την καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τη φανέλα της Ρίβερ ο “υδραυλικός” μετράει 43 συμμετοχές και 21 γκολ, ενώ με αυτή της Νιούελς που έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του (σ.σ. έφτασε μέχρι την εθνική Αργεντινής) 155 συμμετοχές και 67 γκολ.

Όσον αφορά τη δήλωση του Σολντίνι, ο μάνατζερ μίλησε στο “Radio Gran Rosario” και ανέφερε τα εξής: “Ο Νάτσο θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τη Ρίβερ το 2020 και θα επιστρέψει στην Νιούελς Ολντ Μπόις.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X