«Μάτια» από Ιταλία στο ΟΑΚΑ

Απόφαση-σκάνδαλο εξέδωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για ότι έγινε στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, με επεισόδια εκτός γηπέδου κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Ετσι, αποφασίστηκε ότι αφαιρούνται 3 βαθμοί από την ΑΕΚ, ενώ θα δώσει και δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ.

Bεβαίως και η ΠΑΕ ΑΕΚ που αισθάνεται ότι… έχει μαγειρευτεί η απόφαση με σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων, θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης.

Οσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, ήταν παρόμοια με τα επεισόδια της Τούμπας πριν το ΠΑΟΚ-Αρης εκεί όπου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με 15.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/10/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 7/10/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 2247/18/2035272/9-10-2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή ποσού εβδομήντα τριών χιλιάδων διακοσίων πενήντα (73.250,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, καθώς και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X