Μπαίνει στη «μάχη» η κάτοχος ΑΕΚ! (19:30, LIVE enwsi.gr)

Μπαίνει στη «μάχη» η κάτοχος ΑΕΚ! (19:30, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Ώρα Ευρώπης για την ΑΕΚ!

Στη «μάχη» του Basketball Champions League ρίχνεται απόψε η «Βασίλισσα» (19:30, ΕΡΤ2, enwsi.gr) στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 1η αγωνιστική του Γ’ ομίλου. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι, στο πρώτο παιχνίδι της μετά την κατάκτηση του τίτλου τον περασμένο Μάιο θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, ο Λούκα Μπάνκι θα έχει έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο. Κι αυτό γιατί λίγα 24ωρα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στην Ευρώπη, ο Ιταλός κόουτς είδε τον Βασίλη Ξανθόπουλο να επιστρέφει σε αγωνιστικό ρυθμό και να θέτει εαυτόν στη διάθεσή του.

Ο έμπειρος γκαρντ θα αγωνιστεί στο σημερινό ματς, ενισχύοντας σημαντικά την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Λούκα Μπάνκι. Η ίδια κατάσταση, όμως, δεν ισχύει και για τον Χάουαρντ Σαντ Ρος, καθώς ο Κουβανός φόργουορντ δεν θα αγωνιστεί απόψε, αφού δεν είναι 100% έτοιμος από τη θλάση που υπέστη στο δεξί πόδι.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Οντεντ Κάτας θα παρουσιαστεί με μια σημαντική απουσία στο ΟΑΚΑ, καθώς ο Γιόγκεβ Οχαγιόν δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον προπονητή του. Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ αποχώρησε με έναν τραυματισμό στον αστράγαλο στην πρεμιέρα της Χάποελ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ με αντίπαλο την Μπνέι Χερζλίγια.

Με τον κόσμο στο πλευρό της, η κάτοχος του τροπαίου, ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε να μπει με το… δεξί στην νέα  διοργάνωση. Η προσπάθεια για την διατήρηση των κεκτημένων ξεκινάει από σήμερα, κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κούπα, με την «Βασίλισσα» να θέλει να αποδείξει με το… καλημέρα πως είναι και πάλι το αφεντικό για την κατάκτηση του BCL!

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του αγώνα, καθώς και όλο το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση.

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X