Συμμαχία Άγιαξ, Αϊντχόφεν και Φέγενοορντ

Συμμαχία Άγιαξ, Αϊντχόφεν και Φέγενοορντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια επαναστατική πρόταση προχώρησαν από κοινού οι τρεις μεγάλες παραδοσιακά ομάδες της Ολλανδίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του sport.24, o αντίπαλος της ΑΕΚ, Άγιαξ, η Αϊντχόφεν και η Φέγενοορντ πρότειναν να μοιράζεται το 10% των εσόδων τους από τη συμμετοχή στη ευρωπαϊκές διοργανώσεις – οι δύο πρώτες συμμετέχουν στη φάση των ομίλων του Champions League την τρέχουσα σεζόν – στις υπόλοιπες δεκαπέντε ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Ως αντάλλαγμα οι τρεις “μεγάλοι” ζητούν να καταργηθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας από τα γήπεδα, στα οποία διεξάγονται ματς της Eredivisie. Λαμβάνοντας, δηλαδή, το 10% των εσόδων των Άγιαξ, Αϊντχόφεν και Φέγενοορντ, θα έχουν και οι υπόλοιπες ομάδες τους μίνιμουμ οικονομικούς πόρους για να προβούν στην αλλαγή και ν’ ανεβάσουν το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Για παράδειγμα ο Άγιαξ έχει ήδη βάλει στα ταμεία του 3.600.000 ευρώ (2.700.000 ευρώ για τη νίκη επί της ΑΕΚ και 900.000 για την ισοπαλία με την Μπάγερν). Η πρόταση των τριών θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα στη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής, προκειμένου να τεθεί προς έγκριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X