«Εξέδρα των Αθλητών» δημιουργεί η «Βασίλισσα» στο ΟΑΚΑ!

«Εξέδρα των Αθλητών» δημιουργεί η «Βασίλισσα» στο ΟΑΚΑ!
Photo Credits: INTIME

Μια από τις προτεραιότητες της «Βασίλισσας» είναι το Κλειστό του ΟΑΚΑ στους εντός έδρας αγώνες της να γεμίζει με παιδιά. Έτσι, η «Παιδική Εξέδρα», η οποία έχει εξελιχθεί σε «θεσμό» για την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια θα λειτουργήσει κανονικά και φέτος στους περισσότερους εντός έδρας αγώνες της Ένωσης.

Στο πλαίσιο των καινοτομιών για τη φετινή σεζόν αποφασίστηκε για τους εντός έδρας αγώνες και η δημιουργία της «Εξέδρας των Αθλητών», η οποία θα καταλαμβάνεται ως επί το πλείστον από αθλητές (και προπονητές) όλων των Τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, και αθλητές της AEK Β.C. ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ:

Σε «θεσμό» έχει εξελιχθεί η «Παιδική Εξέδρα» για την ΑΕΚ.

Αυτονόητο είναι, ότι θα λειτουργήσει κανονικά και φέτος στους περισσότερους εντός έδρας αγώνες της «Βασίλισσας» στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. καλεί ξανά τους υπευθύνους Ακαδημιών ή σχολείων, που επιθυμούν να συμμετάσχουν αθλητές ή μαθητές τους στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ΑΕΚ να επικοινωνήσουν με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625).

Κατά τη νέα περίοδο, η «Παιδική Εξέδρα» θα αφορά στις Θύρες 134Β – 136Β – 138Β.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι λειτουργεί κανονικά η «Εξέδρα των Αθλητών», η οποία αποτελεί εφετινή καινοτομία.

Η ΑΕΚ Β.C. με την επιστροφή της στη Βasket League και στις υψηλές θέσεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ εκφράζεται και κινείται ομοθυμαδόν, αφού η ενότητα στην ευρύτερη οικογένεια της «Ένωσης» αποτελεί κάτι περισσότερο από απλό συνθετικό του ιερού Ονόματός της.

Στο πλαίσιο των καινοτομιών της και πάντα με γνώμονα την παλαίφατη Αρχή της ίδρυσής της περί μίας, ενιαίας και αδιαίρετης ΑΕΚ αποφασίστηκε για τους αγώνες η δημιουργία της «Εξέδρας των Αθλητών», η οποία θα καταλαμβάνεται ως επί το πλείστον από αθλητές (και προπονητές) ΟΛΩΝ των Τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, και αθλητές της AEK Β.C. ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα στηρίζουν τις προσπάθειες της «Βασίλισσας» στις αναμετρήσεις της στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αυτή η εξέδρα αφορά στις θέσεις 114Β-116Β-118Β.

Καλούνται οι υπεύθυνοι ή έφοροι κάθε Τμήματος να επικοινωνούν έγκαιρα με τη γραμματεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την διευθέτηση τηε εισόδου μελών του Τμήματος τους στο ΟΑΚΑ.

 

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X