Τραυματίες δύο οπαδοί του Παναθηναϊκού από επίθεση χούλιγκαν στην Αμαλιάδα

Τραυματίες δύο οπαδοί του Παναθηναϊκού από επίθεση χούλιγκαν στην Αμαλιάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίθεση από πολυμελή ομάδα χούλιγκαν, δέχθηκαν δύο οπαδοί του Παναθηναϊκού, έξω από το σπίτι του ενός στην Αμαλιάδα, όταν επέστρεφαν από την Τρίπολη, για το ματς των «πράσινων» με τον Αστέρα.

Οι δράστες, που σύμφωνα με τα θύματα ήταν συνολικά εννέα άτομα, φορούσαν κουκούλες και κράνη, ενώ καραδοκούσαν αργά το βράδυ κρυμμένοι έξω από το σπίτι και τους επιτέθηκαν μόλις βγήκαν από το αυτοκίνητό τους, χτυπώντας τους αλύπητα με καδρόνια, λοστούς, αλλά και με μαχαίρια! Μόλις τους έριξαν στον δρόμο αιμόφυρτους, έσπευσαν να εξαφανιστούν τρέχοντας προς διάφορες κατευθύνσεις.

Οι δυο νεαροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πύργου, ο ένας με πολλαπλά τραύματα από τα χτυπήματα που δέχθηκε και ο άλλος με δυο τραύματα από μαχαίρι. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν. Για την θρασύδειλη επίθεση ενημερώθηκε η Ασφάλεια, άνδρες της οποίας προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες στο χώρο των οργανωμένων οπαδών άλλων ομάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X