Ο Μαρίνος κέρδισε και τον Μοράν

Ο Μαρίνος κέρδισε και τον Μοράν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει καταφέρει να κερδίσει πολλά προσωπικά στοιχήματα. Μετά τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, τον οποίο… ανέστησε, ο Εβρίτης τεχνικός κατάφερε να κερδίσει και τον Ερίκ Μοράν, που ήταν με το… ένα πόδι εκτός ομάδας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που εκτυλίχθηκε στο χθεσινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Όταν ο Ισπανός χαφ έκανε ένα «τσαφ» με την μπάλα, λίγο μετά την είσοδό του αντί του τραυματία Κώστα Γαλανόπουλου, ακούστηκε μια μικρή «γιούχα» και κάποια σφυρίγματα από τους φίλους της ΑΕΚ, κυρίως λόγω του… εκνευρισμού που υπήρχε, αφού η Ένωση βρισκόταν πίσω στο σκορ. Ωστόσο, ο Μαρίνος δεν άφησε τον Μοράν να τον πάρει από κάτω, αφού χειροκροτούσε συνεχώς τον Ισπανό χαφ με ένταση, για να του ανεβάσει το ηθικό, ενώ του φώναζε χαρακτηριστικά: «δεν πειράζει, πάμε, vamos, κλπ.», για να τον εμψυχώσει.

Είναι φανερό ότι ο Ουζουνίδης θέλει να «εκμεταλλευτεί» στο έπακρο τον κάθε παίκτη του, παίρνοντας από τον καθένα το 100% των δυνατοτήτων του. Κάτι που κάνει όχι μόνο με λόγια, μιας και δήλωσε την απόλυτη στήριξη του σε όλους τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας, αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι, αλλά και με πράξεις. Και δείχνει να τα καταφέρνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X