Γελάνε και τα... τσιμέντα με τα παράπονα στο λιμάνι για τη διαιτησία του Κριστόφερσεν! (ΦΩΤΟ)

Γελάνε και τα... τσιμέντα με τα παράπονα στο λιμάνι για τη διαιτησία του Κριστόφερσεν! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… τερμάτισαν στον Πειραιά. Το γκολ του Μπακασέτα στο φινάλε του χθεσινού ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, φαίνεται ότι έχει… πειράξει πάρα πολύ. Συγκεκριμένα, από την πλευρά των Πειραιωτών υπήρξαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Κριστόφερσεν, παρότι κατά γενική ομολογία ο Δανός πέρασε απαρατήρητος.

Ο «ερυθρόλευκος» Τύπος κάνει δριμεία επίθεση στον 35χρονο ρέφερι και βάλλει κατά της ΚΕΔ, του Θόδωρου Θεοδωρίδη (γιου του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη) και του… Θωμά για τον Κριστόφερσεν, κάνοντας λόγο για “σπρώξιμο” της ΑΕΚ.

Από την πρώτη στιγμή άλλωστε, λίγα μόλις λεπτά μετά το φινάλε του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να έχει ισοφαριστεί στο 90′, εμφανίστηκαν οι… κύκλοι των Πειραιωτών που ασκούσαν κριτική στη διαιτησία του Δανού.

«Μετά το γκολ αγχώθηκε και έπαιξε 100%-0%. Ως τότε, έκανε τα πάντα για να αφήσει το σκληρό παιχνίδι της ΑΕΚ. Δεν έβγαλε καθαρές κάρτες από νωρίς, αποκορύφωμα και ο τραυματισμός του Φορτούνη από το προκλητικό “χτύπημα” του Μοράν! Ο θίασος του Περέιρα, συνεχίζει τις θλιβερές του παραστάσεις», ήταν χαρακτηριστικά τα… λόγια που μεταφέρθηκαν ως θέση της πειραϊκής ΠΑΕ.

Στο ίδιο μοτίβο ωστόσο κινείται στο σημερινό της πρωτοσέλιδο και η εφημερία “Κόκκινος Πρωταθλητής”, το κατεξοχήν έντυπο που εκφράζει τις θέσεις του Ολυμπιακού.

«Αηδιαστικό. Ο Δανός διαιτητής έσπρωχνε την ΑΕΚ και φρέναρε τον Ολυμπιακό.
Ντροπή σας. Θόδωρε, Περέιρα, Τριτσώνη και Θωμά παίζετε με τον θρύλο και μέσω Ευρώπης
», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η επίθεση ωστόσο συνεχίζεται και στο εσωτερικό της εφημερίδας, περνώντας… πριονοκορδέλα τον Κριστόφερσεν.

«Διαιτησία… 100-0 από έναν… Δανό; Με ευθύνη των Θόδωρου, Περέιρα, Τριτσώνη και Θωμά το “Αίσχος” στο ΟΑΚΑ. Οι “εξυγιαντές” παίζουν με τον Θρύλο και μέσω της Ευρώπης, προκαλώντας το κοινό αίσθημα»,σημειώνεται για τον Δανό ρέφερι.

«Μία διαιτησία-αίσχος, μόνο με λάθη κατά του Ολυμπιακού, ασορτί με τα αίσχη που κάνουν ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, Θόδωρος Θεοδωρίδης που έστειλε τον Περέιρα στην Ελλάδα για να… εμπιστεύεται τον Τριτσώνη που η FIFA ζήτησε να φύγει από τη διαιτησία… Όλα αυτά ενώ η διαιτησία πάει από το κακό στο χειρότερο, με τον Θωμά Μητρόπουλο, σύμφωνα με καταγγελίες, να… αλωνίζει στο παρασκήνιο και κανείς να μην κάνει τίποτα. Κανονικά τους Ξένους διαιτητές θα έπρεπε να τους ορίζει η FIFA, αφού αυτή επανέλαβε τον κανονισμό», αναφέρει μεταξύ άλλων το κείμενο για τον διαιτητή του χθεσινού ντέρμπι, ενώ καταλήγει πως:

«Ο Δανός δεν έπαιξε όπως οι Γκεστράνιους, Φενταγί στα προηγούμενα ματς, αλλά 100-0 υπέρ της ΑΕΚ. Ο Δανός δεν έβγαζε κίτρινες σε φάουλ παικτών της ΑΕΚ, με το παραμικρό έδινε φάουλ στους γηπεδούχους και σε αρκετές περιπτώσεις έκανε τα στραβά μάτια σε φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού. Ειδικά μετά το 0-1, σφύριζε συνέχεια κόβοντας τον ρυθμό του Ολυμπιακού». 

Επιπλέον στην ιστοσελίδα «gavros.gr» που επίσης εκφράζει τις θέσεις του Ολυμπιακού, γίνεται νέα αναφορά στη διαιτησία του Κριστόφερσεν, αναφορικά με τα φάουλ που έδωσε. «Το είδαμε και αυτό! Στο δεύτερο μέρος του ματς στο ΟΑΚΑ, ειδικά μετά το 58′, ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα στο σκορ και η ΑΕΚ πίεζε. Η λογική λέει πώς τα φάουλ θα έπρεπε να ήταν ισορροπημένα. Εάν σκεφτούμε την εικόνα που είχε το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Με την ΑΕΚ να έχει 13 φάουλ και τον Θρύλο 7! Έλα, όμως, που συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Στο δεύτερο μέρος και ειδικά μετά το 0-1 ο Δανός άρχισε να σφυρίζει με τα δικά του… κριτήρια. Και ποια ήταν αυτά; Πολλά φάουλ εις βάρος του Ολυμπιακού, που είχε το προβάδισμα στο σκορ, με την ΑΕΚ να έχει μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην πιέζει έτσι ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να παίζουν σκληρά!», σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Παράλληλα γίνεται λόγος και για πέναλτι που -σύμφωνα με την ιστοσελίδα- δεν δόθηκε στους Πειραιώτες, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο “εξυγιαντής” Δανός δεν έδωσε πέναλτι στον Χασάν».

Σε παρόμοιο μοτίβο και η εφημερίδα «Τα ΝΕΑ», ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη. «Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία», αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο και συνεχίζεται με… ολοσέλιδη επίθεση στο “εσωτερικό”. «Φρικτά παράπονα για Κριστόφερσεν. Μετά το 0-1, με συνεχή σφυρίγματα υπέρ της ΑΕΚ, ο Δανός διαιτητής έκλεισε τον Ολυμπιακό στην περιοχή του, υποστηρίζουν στο μεγάλο Λιμάνι», σημειώνεται μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X