Ζαμπούνης: "Στόχος το νταμπλ, περισσότερες επιλογές φέτος"

Εικόνες από το ΑΕΚ-Μπέρχεμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στάθης Ζαμπούνης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή Sports Club. Ο 28χρονος διεθνής εξτρέμ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη νέα ΑΕΚ δίχως όμως να υποτιμά καθόλου τον ανταγωνισμό με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάγκη να εκμεταλλευτεί το άθλημα την είσοδο των «μεγάλων» για να δημιουργήσει νέους φιλάθλους.

Αναλυτικά, ο Στάθης Ζαμπούνης δήλωσε για:

-το νέο πρωτάθλημα: «Θα είναι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα ανταγωνιστούν για τους τίτλους και ακολουθούν οι άλλες ομάδες. Είχαμε ένα βατό πρόγραμμα, αλλά τα παιχνίδια τα κάνεις εσύ εύκολα. Χθες απέναντι στο Δούκα ακολουθήσαμε το πλάνο μας στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε. Είναι νωρίς ακόμη, η ομάδα έχει αρκετές νέες προσθήκες και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το βατό πρόγραμμα για να δέσουμε μέχρι το ντέρμπι».

-το πώς βλέπει τη νέα ΑΕΚ: «Η ομάδα έχει πολύ περισσότερο περιφερειακό σουτ φέτος. Οι δύο ξένοι μας, ο Σλοβάκος και ο Δανός, είναι πολύ καλοί σουτέρ και αυτό θα κυριαρχήσει στην επίθεσή μας. Έχουν επιστρέψει Αλβανός και Παπαδιονυσίου, που είναι παιδιά με μεγάλη εμπειρία και είναι σημαντικό για την ομάδα να έχει στο γήπεδο και τα αποδυτήρια προσωπικότητες. Η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης στην άμυνα, αλλά παρουσιάζουμε καθημερινά πρόοδο».

-την κατάληξη της περσινής σεζόν: «Ο τρόπος που χάσαμε το πρωτάθλημα ήταν απογοητευτικός. Ο Ολυμπιακός δεν βρέθηκε στο καλύτερο φορμάρισμά του. Ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση, αλλά ένας συνδυασμός λαθών και αποφάσεων, ομαδικών και ατομικών, στοίχισαν, όπως και η εμπειρία του Ολυμπιακού».

-τους στόχους της ΑΕΚ: «Πιστεύω πως είναι απόλυτα εφικτός ο στόχος του νταμπλ, αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας. Ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί σημαντικά, ο Ολυμπιακός κράτησε τον κορμό του και έκανε κάποιες βελτιωτικές κινήσεις. Εμείς είμαστε καλύτεροι από πέρσι, αλλά το ίδιο και οι άλλοι ανταγωνιστές. Θα πρέπει να φτάσουμε το ταβάνι μας».

-την κλήρωση με την Μπρέγκεντς: «Ήμασταν πολύ άτυχοι. Η Μπρέγκεντς είναι πολύ δυνατή αντίπαλος για τη φάση των 32. Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι πολύ υψηλό. Είναι κακή κλήρωση, αλλά δεν παίζουμε και με την Μπαρτσελόνα. Αν πιάσουμε καλή απόδοση, θα προκριθούμε».

-την ανταπόκριση του κόσμου: «Η είσοδος των μεγάλων ομάδων έχει κάνει το άθλημα να ακούγεται περισσότερο. Από τη στιγμή που υπάρχουν Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, το χάντμπολ ακούγεται περισσότερο. Μακάρι να μπει και ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό, δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Δυστυχώς υπάρχει κίνδυνος ποδοσφαιροποίησης. Πάντως η ΑΕΚ επειδή έκανε επιτυχίες σε μια κακή φάση του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχει δημιουργήσει το κοινό της στο χάντμπολ, που έρχεται και χωρίς να είναι ντέρμπι. Πιστεύω πως και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ μπορούν με κάποιες επιτυχίες να δημιουργήσουν το δικό τους κοινό».

-τις υποχρεώσεις με την Εθνική: «Δεν είμαστε φαβορί για την πρόκριση στα τελικά, αλλά θα το προσπαθήσουμε. Θεωρώ κλειδί τον αγώνα με τα Σκόπια εντός έδρας. Το ματς στην Ισλανδία είναι ευκαιρία να αποκτήσουμε αγωνιστικό ρυθμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X