Ο Λαζαράκος ήταν λεβεντιά!

Ο Λαζαράκος ήταν λεβεντιά!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον βλέπουν να σέρνεται και ψάχνουν τρόπο να τον συνεφέρουν. Και αφού δεν παίρνει διαφορετικά – δεν μπορεί και ο ΜΓ να γράψει τις σαχλαμάρες του για το πώς τρέχουν οι παίκτες της ΑΕΚ – άρχισαν να αναζητούν τρόπους να τον…τσιτώσουν. Να τα δημοσιεύματα πως θέλει να δώσει απαντήσεις, να που θέλει να εκδικηθεί.

Βέβαια, για να εκδικηθείς κάποιον πρέπει να σου κάνει κάτι κακό. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος επέλεξε να πάει εκεί που θεωρούσε πως είναι συμφέρον για την καριέρα και την τσέπη του. Αρα, εκείνος δεν δικαιούται καν να έχει παράπονο από την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ τον ανέστησε ποδοσφαιρικά, αυτή τον έβαλε ξανά στο χάρτη.

Οσο για  την υποδοχή; Τις τελευταίες ώρες έχει φτιαχτεί τραγουδάκι που φαίνεται πως θα κάνει πάταγο: «Κοίτα να δεις, ο Λάζαρος που πάει, που τον ψυχίατρο ξέρει να τραγουδάει. Συμβόλαιο με μας αθετημένο, από οικοδόμος ρε θα γίνεις μπετατζής…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X