«Το σημαντικότερο παιχνίδι στην καριέρα του Κριστόφερσεν»

Επί μήνες, βαρεθήκαμε να ακούμε την ίδια κασέτα. Να σου ο Σάββας, να ο Καραπαπάς, να οι ανακοινώσεις, το εμπεδώσαμε όλοι. Η εξυγίανση είχε βάλει στο μάτι τον Ολυμπιακό. Η κυβέρνηση είχε βάλει στο μάτι τον Μαρινάκη. Η…Ευρωπαϊκή Ενωση έχει βάλει στο μάτι τα αστέρια του λιμανιού. Το…ΝΑΤΟ έχει βάλει στο μάτι τον Κούλη τον Δουρέκα. Μεγαλεία.

Πες, πες, όλο και κάτι έμεινε. Ο άμοιρος Καλογερόπουλος τόλμησε να αποβάλει τους κατσέρ Μποτία και Μιλιβόγεβιτς και παραλίγο να βρεθεί με δυσμενή μετάθεση στο Ιράκ. Είπαν τόσα για το περυσινό λουκουμάκι του Γιακουμάκη, που φάνηκε πόσο τους πόνεσε. Είπαν, έκραξαν, έσκουξαν. Ζήτησαν ξένους διαιτητές και τους έγινε το χατίρι. Αλλά σιγά μην το άφηναν έτσι και αυτό.

Τις τελευταίες ώρες, η κόκκινη σπέκουλα έχει φάει τα λυσσακά της για τον Δανό Κριστόφερσεν που θα διευθύνει την αποψινή αναμέτρηση. Τα σαϊνια του λιμανιού, χρεώνουν στον Δανό το μέγα αμάρτημα, πως είχε διευθύνει το ματς της Βίντι με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, στις 20 Σεπτεμβρίου και ο Τριτσώνης ήταν παρατηρητής διαιτησίας του ματς και βαθμολόγησε τον Δανό ρέφερι!

«Πώς γίνεται να τον βλέπει ένα μέλος της ΚΕΔ και μετά να ορίζεται; Και όχι κάποιο τυχαίο! Είναι ουσιαστικά αυτός που αποφασίζει για τους διαιτητές και όχι ο Περέιρα. Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τελικά το γεγονός της επιλογής Κριστόφερσεν από την ΚΕΔ! Πρώτα τον βαθμολογεί ένα μέλος της σε διεθνές ματς και μετά από λίγες ημέρες να τον βλέπουμε να ορίζεται σε ένα πολύ σημαντικό ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα συμπεράσματα δικά σας», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα τζιμάνια. Μάλλον φτιάχνουν κλίμα για να έχουν έτοιμες τις δικαιολογίες.

Ο Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X