Και... μισή η ΑΕΚ κερδίζει τον Ολυμπιακό! (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Και... μισή η ΑΕΚ κερδίζει τον Ολυμπιακό! (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι απουσίες πολλές. Και πολύ σημαντικές. Ο αρχηγός Μάνταλος, ο βασικός φορ Πόνσε, ο βασικός στόπερ Οικονόμου, οι Λόπες, Αλεφ και Αλμπάνης που υπολογίζονται ως σημαντικές λύσεις είναι εκτός αποστολής. Μέσα είναι ο ανέτοιμος Μπογέ που δεν έχει αγωνιστεί εδώ και δύο μήνες. Και όμως απόψε (20:30, Novasports1/enwsi.gr) για την 6η αγωνιστική της Super League η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό ακόμη και… μισή έχει την ποιότητα και τη δίψα να κερδίσει τον Ολυμπιακό που έρχεται από δύο σερί ήττες.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ανακατέψει πάλι την τράπουλα για να βγάλει την 11αδα που θα πάρει τη νίκη. Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τον Μπάρκα στο τέρμα, τους Χουλτ αριστερά και Μπακάκη δεξιά στην άμυνα, στόπερ τον Τσιγκρίνσκι με έναν εκ των Λαμπρόπουλου ή Τσόσιτς, στο κέντρο τους Σιμόες και Γαλανόπουλο, δεξιά τον Γκάλο (ή τον Μπακασέτα), αριστερά τον Μπακασέτα (ή τον Γιαννιώτα) και τον Κλωναρίδη πίσω από τον Λιβάγια. Στο πλάι της αναμένονται περίπου 35.000 φίλοι της που θα δημιουργήσουν την ιδανική ατμόσφαιρα για νίκη.

Η ΑΕΚ μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν έχει περιθώρια και κόντρα στον Ολυμπιακό έχει ένα νικηφόρο σερί πολλών ετών. Και απόψε όλοι θέλουν να το συνεχίζουν κόντρα στην… παρέα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που επιστρέφει ως αντίπαλος.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει LIVE την εξέλιξη του αγώνα, καθώς και όλο το ρεπορτάζ από το ντέρμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X