Με πέναλτι-μαϊμού σώθηκε στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

Με πέναλτι-μαϊμού σώθηκε στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανύπαρκτο πέναλτι του Μακέντα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παναθηναϊκός «τσίμπησε» βαθμό στην Τρίπολη! Οι «πράσινοι» παρέμειναν έτσι αήττητοι, έπειτα από 6 αγωνιστικές και ενώ ακολουθεί πρόγραμμα-φωτιά.

Ο Αστέρας ήταν καλύτερος και μπήκε δυνατά στις αρχές των δύο ημιχρόνων, βρίσκοντας εν τέλει το γκολ με τον Μανιά στο 49ο λεπτό, έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Διούδη. Οι Αρκάδες έχασαν ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα, με τον Παναθηναϊκό ωστόσο να κερδίζει πέναλτι με τον Χατζηγιοβάνη και τον Μακέντα να το μετατρέπει σε γκολ. Παράλληλα, στη φάση αυτή ο Σκουλάς απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Κυριακόπουλο.

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (40’ Βαλιέντε), Καλτσάς (78’ Μπελόκ), Τόνσο, Τσιλιανίδης (86’ Μαρτίνεθ), Μανιάς.

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας (58’ Τζανδάρης), Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουλιμπαλί, Στάικος (24’ Μπουζούκης), Κουρμπέλης, Δώνης (77’ Καμπετσής), Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X