Για το διπλό και την κορυφή στο «Δαϊς»

Για το διπλό και την κορυφή στο «Δαϊς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tο νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα θέλει να διευρύνει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 τον Δούκα στο “Δαϊς” για την 3η αγωνιστική της Handball Premier.

Η “Ένωση” δίνει σήμερα το πρώτο ουσιαστικά ντέρμπι της σεζόν και έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος. Στόχος της ομάδας του Νίκου Γραμματικού είναι να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να επιβεβαιώσει με την παρουσία της την αγωνιστική της κυριαρχία αλλά και τις υψηλές βλέψεις που έχει φέτος. Η ομάδα δούλεψε πολύ όλη την εβδομάδα στα λάθη που έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι με την Πυλαία και είναι έτοιμοι για να παρουσιάσουν μια διαφορετική εικόνα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με μοναδική απουσία αυτή του Παναγιώτη Νικολαϊδη που συνεχίζει πρόγραμμα αποθεραπείας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

“Πάμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη. Να μπούμε με ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και φυσικά να μην πιστέψουμε πως θα έρθει εύκολα το αποτέλεσμα. Πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο, όπως φάνηκε και στον αγώνα με την Πυλαία” σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚ στους παίκτες του.

Αν και αγωνίζεται εκτός έδρας η ομάδα περιμένει σήμερα στο “Δαϊς” την στήριξη του κόσμου της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X