Το who is who του Κριστόφερσεν, που θα σφυρίξει το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Το who is who του Κριστόφερσεν, που θα σφυρίξει το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Δανός, Μαντς Κρίστοφερ Κριστόφερσεν ορίστηκε από την ΕΠΟ να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ (20:30).

Ο 35χρονος ρέφερι σφυρίζει στην πρώτη κατηγορία της πατρίδας του από το 2011, ενώ είναι διεθνής από τον Δεκέμβριο του 2012.

Ψάχνοντας λεπτομέρειες για τη ζωή του, ο Κριστόφερσεν είναι σαν τον Γκεστράνιους, δηλαδή εξαιρετικά προβεβλημένος και με μπόλικες συνεντεύξεις, κρατάει χαμηλότερους τόνους, έστω κι αν στην πατρίδα του θεωρείται εκ των κορυφαίων διαιτητών.

Το 2016, μάλιστα, είχε βραβευτεί ως “Διαιτητής της Χρονιάς”, ενώ για το ίδιο βραβείο ήταν προτεινόμενος και την περσινή σεζόν.

Με ελληνική ομάδα δεν έχει συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν, η μόνη σύνδεση που μπορεί να πει κανείς ότι έχει ο συγκεκριμένος διαιτητής με την Ελλάδα είναι ότι σφύριξε το Βίντι – ΜΠΑΤΕ 0-2 στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, στον όμιλο του ΠΑΟΚ.

Συνολικά στην καριέρα του ο Κριστόφερσεν έχει σφυρίξει σε 289 παιχνίδια, μοιράζοντας 1049 κίτρινες κάρτες, μέσος όρος 3,6 ανά ματς δηλαδή, δεν τον λες και “καρτάκια”. Σχετικά με τις κόκκινες έχει δώσει μόλις 25 και 49 πέναλτι.

Όσον αφορά την καθημερινότητα του Κριστόφερσεν ζει ως τυπικός Σκανδιναβός και τα ωράρια του είναι εξαιρετικά αυστηρά! Δουλεύει σε τράπεζα (Jyske Bank) κατέχει τη θέση του οικονομικού συμβούλου από το 2005, όπως αναφέρει το προφίλ του στο “Linked in”, γυμνάζεται με προσωπικό γυμναστή για να είναι πάντα έτοιμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X