Το παλεύει για να προλάβει Ολυμπιακό ο Οικονόμου

Το παλεύει για να προλάβει Ολυμπιακό ο Οικονόμου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επόμενη μέρα μετά την ήττα από την Μπενφίκα ήταν δύσκολη για την ΑΕΚ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει να διαχειριστεί μεταξύ άλλων και προβλήματα τραυματισμού.

Κι αυτό γιατί η Ένωση από τη «μάχη» με τους Πορτογάλους, μετρά δύο… πλήγματα. Το ένα, που είναι του Πόνσε ο οποίος δεν υπολογίζεται στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το άλλο είναι αυτό του Οικονόμου.

Σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ», ο αμυντικός της ΑΕΚ που ακολούθησε χθες θεραπεία ένιωθε καλύτερα από τις ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, αλλά ταυτόχρονα ο χρόνος πιέζει για το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ.

Σήμερα Μαρίνος ο Ουζουνίδης έδωσε ρεπό στους «κιτρινόμαυρους», καθώς ο Εβρίτης τεχνικός ήθελε να ξεκουραστούν τους παίκτες του. Οπότε απομένουν πλέον δύο ακόμα προπονήσεις για τον Οικονόμου και για να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του την ερχόμενη Κυριακή θα πρέπει να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα τουλάχιστον σε μία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X