Ηγετική ομιλία Ουζουνίδη: «Αξίζουν μπράβο σε όλους σας-Ψηλά το κεφάλι!»

Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρέθηκε κοντά σε μια επική ανατροπή στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα για το Champions League. Από το 0-2, στο 3-2 μια… απόκρουση δρόμος. Η πρωταθλήτρια Ελλάδος δεν τα κατάφερε, ηττήθηκε, με τους παίκτες της ΑΕΚ να απογοητεύονται με την εξέλιξη που πήρε το ματς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έστειλε το δικό του… αρχηγικό μήνυμα στους παίκτες του Δικεφάλου, μετά την ήττα από τους Πορτογάλους. Μοίρασε μπράβο για την εμφάνιση τους, τονίζοντας πως είναι περήφανος. Ο Εβρίτης τεχνικός θέλησε να ανυψώσει το ηθικό των «κιτρινόμαυρων» ενόψει και του μεγάλου ντέρμπι του ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή.

«Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια και απογοήτευση. Κάνατε τεράστια προσπάθεια και πήγατε να γυρίσετε ένα ματς του Champions League, απέναντι στην Μπενφίκα και από 0-2. Δεν γίνεται κάθε μέρα αυτό. Αξίζουν μπράβο σε όλους σας. Είμαι περήφανος για εσάς. Τώρα ψηλά το κεφάλι για να συνεχίσουμε», ήταν τα λόγια του Μαρίνου Ουζουνίδη προς τους ποδοσφαιριστές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X