Φοίβος Μπότος: «Απολαμβάνω την κάθε μου μέρα στην ΑΕΚ»

Φοίβος Μπότος: «Απολαμβάνω την κάθε μου μέρα στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του και την πρώτη του συμμετοχή σε προετοιμασία της πρώτης ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, ήρθε και το παρθενικό γκολ στο Youth League για τον ταλαντούχο Φοίβο Μπότο.

Το άψογο πλασέ του 17χρονου μεσοεπιθετικού μετά την ασίστ του Γιούση στο παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα (1-3), έμελλε να είναι και το πρώτο γκολ της Ένωσης στον κορυφαίο διασυλλογικό θεσμό υποδομών.

Ο Φοίβος Μπότος που συμπληρώνει μια δεκαετία στην κιτρινόμαυρη Ακαδημία μίλησε στο youngtalents και αναφέρθηκε τόσο στο ιστορικό γκολ του όσο και στους στόχους που θέτει από εδώ και πέρα:

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος, ούτε, ασφαλώς, και λυπημένος (σ.σ. για το γκολ που πέτυχε). Σ’ αυτήν την διοργάνωση το θέμα είναι η ομάδα συνολικά να παρουσιάζει πρόοδο».

Επαγγελματικό συμβόλαιο, προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο Youth League. Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου από εδώ και πέρα;

«Θέλω να κοιτάζω το παρόν. Καθημερινά προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος, απολαμβάνω την κάθε προπόνηση, την κάθε μέρα που βρίσκομαι στην ΑΕΚ».

Έπαιξες απέναντι σε μερικά από τα κορυφαία ταλέντα παγκοσμίως. Τι σε εντυπωσίασε περισσότερο από την U19 της Μπενφίκα;

«Ας μην κρυβόμαστε, τα παιδιά είναι σε άλλο επίπεδο. Η δουλειά που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια είναι σε άλλο επίπεδο από το ελληνικό. Από πολύ μικρή ηλικία δουλεύουν σε υψηλές ταχύτητες. Εμείς προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του θεσμού, και των ισχυρών αντιπάλων κάνοντας ότι είναι καλύτερο σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X