Μπακασέτας: «Είμαστε απογοητευμένοι, όμως είμαι περήφανος για την ΑΕΚ»

Μπακασέτας: «Είμαστε απογοητευμένοι, όμως είμαι περήφανος για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Tάσος Μπακασέτας μίλησε στην κάμερα της Cosmote Tv, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπενφίκα. Ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης στάθηκε στην αντίδραση των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο τόνισε πως σε κάθε ματς θα πρέπει να μπαίνει από την αρχή με το 100%.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε απογοητευμένοι από την εικόνα μας στην αρχή του ματς, όπου και δεχθήκαμε δύο γκολ. Είναι θέμα συγκέντρωσης και βάζω και τον εαυτό μου μέσα για το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε. Στη συνέχεια όμως δείξαμε χαρακτήρα και στο 2ο ημίχρονο μόνο εμείς ήμασταν στο παιχνίδι, αν και βοήθησε η κόκκινη κάρτα σε αυτό», ανέφερε αρχικά ο Μπακασέτας.

Για το θετικό και το αρνητικό από τον αγώνα: «Πρέπει να μπαίνουμε σε κάθε ματς με το 100%, ενώ δείξαμε το πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε. Θα πρέπει να παίζουμε από το πρώτο λεπτό σαν μεγάλη ομάδα όμως και όχι να προσπαθούμε να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X