Με κάθε επισημότητα «Betshop.gr Basket League»

Ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε την συνεργασία του με την B2B Gaming Service και πρόσθεσε επίσημα το Betshop.gr δίπλα στο όνομα της Basket League.

Aναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για την «Betshop.gr Basket League»:

«Betshop.gr  Basket League» ονομάζεται φέτος το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, κατόπιν της συμφωνίας της B2B GAMING SERVICES με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιριών (Ε.Σ.Α.Κ.Ε.) για την προώθηση του δημοφιλούς στοιχηματικού ιστότοπου www.betshop.gr. Τη συμφωνία τους παρουσίασαν σήμερα στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης του νέου Πρωταθλήματος, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ.Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και ο ιδρυτής της B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD κ.Γαβριήλ Χαλεπλής.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος σχολίασε: «Kαλωσορίζουμε τη BETSHOP στην οικογένεια του μπάσκετ. Η Betshop στοιχίζεται με τον αθλητισμό, με την προσπάθεια, με την αισιοδοξία για τη νίκη, με τον πρωταθλητισμό, με το χιούμορ, μοιράζεται στιγμές που μόνο η ομάδα μπορεί να προσφέρει, μοιράζεται την εμπιστοσύνη στην άμιλλα.  Για όλα αυτά, η Betshop δεν θα μπορούσε να λείπει από το αγαπημένο μπάσκετ και δεν θα μπορούσε να εκφράσει καλύτερα τη στήριξή της σε όλες τις ομάδες απ’ ότι με τη στήριξή της συνολικά στο πρωτάθλημα μέσω του Ε.Σ.Α.Κ.Ε.

Η χορηγία του πρωταθλήματος έρχεται να συμπληρώσει την καμπάνια “betshop boys” που αποτυπώνει δημιουργικά τη «φυλή» των οπαδών που τους ενώνει, ανεξαρτήτως ομάδας, η αγάπη για το παιχνίδι και η χαρά της νίκης». 

«Για εμάς δεν υπάρχουν μικρές και  μεγάλες ομάδες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, ιδρυτής της B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD, της καινοτόμου και συνεχώς εξελισσόμενης πλατφόρμας η οποία προσφέρει το τεχνολογικό περιβάλλον «δράσης» του www.betshop.gr, αλλά και εδώ και 20 και πλέον χρόνια ένα περιβάλλον το οποίο αξιοποιούν μεγάλες Εταιρίες διαδικτυακού στοιχηματισμού και παιγνίων στον κόσμο. 

«Είμαστε υπερήφανοι για τη δραστηριότητά μας στην Ελλάδα, είμαστε υπερήφανοι για την αγάπη και την προτίμηση των πελατών μας, είμαστε υπερήφανοι για τη στήριξη που προσφέρουμε στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., αυτόν τον ιστορικό Σύνδεσμο ο οποίος ταυτίζεται με τόσο μεγάλες στιγμές και αγγίζει την ψυχή του  Έλληνα. Η πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε μαζί για πολλά χρόνια διότι με τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. μας ενώνουν περισσότερα από μία συναντίληψη. Πρεσβεύουμε από κοινού κάτι πολύ μεγαλύτερο από τον πρωταθλητισμό. Επενδύουμε σε αξίες που ενώνουν τους Έλληνες».

Στο πλαίσιο της χορηγικής ενέργειας, ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής, έδωσε και το στίγμα μίας άλλης αντίληψης σχετικά με τις επενδύσεις σε χορηγικά πακέτα: «Ναι μεν θέλουμε να απαλλάξουμε το άθλημα από βάρη και προβληματισμούς που μπορούν να λυθούν με αυτή μας την επένδυση και με αυτόν τον τρόπο να συνδράμουμε στην απρόσκοπτη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Αλλά, για εμάς η προβολή δεν συνιστά αυτοσκοπό.

Έχουμε την ευρύτερη αντίληψη ότι ο χορηγός οφείλει σε συνεργασία με το «χορηγούμενο» να θέτουν και να εκπληρώνουν υψηλότερους στόχους. Ώστε να προστατεύονται τα αθλήματα, οι ομάδες, οι φίλαθλοι, στόχους για την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα, την αποτροπή της φαρμακοδιέγερσης, την έγκαιρη πληρωμή και ικανοποίηση όλων των υποχρεώσεων. Έτσι πραγματικά τα χορηγικά συμβόλαια αποκτούν και κοινωνικό αποτύπωμα διαμορφώνοντας νέα πρότυπα στην επιχειρηματικότητα αφού προτρέπουν σε καινοτομίες, οι οποίες στο σύνολό τους αποσκοπούν στην προώθηση του «ευ αγωνίζεσθαι» στην πράξη.

Είμαστε υπερήφανοι για τη Σύμβαση χορηγίας που υπογράψαμε με τον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., είμαστε υπερήφανοι για αυτή μας τη συναντίληψη. Έχουμε τη θέληση, ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. έχει την ιστορία, το κύρος και τα εχέγγυα, ομάδες και παίκτες έχουν το δυναμικό να μας κατακλύσουν με μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις. Ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα έρχεται».

Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 6 Οκτωβρίου και υπόσχεται ανεπανάληπτο θέαμα και συγκινήσεις στους  Έλληνες φιλάθλους, όπως μόνο το μπάσκετ γνωρίζει, ενώ η επένδυση της B2B GAMING SERVICES για την απόκτηση των χορηγικών δικαιωμάτων υπερβαίνει το 1 εκ. Ευρώ μόνο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο με προοπτική ανανέωσης και  σημαντική αύξηση της επένδυσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X