Χαριστική βολή στον Μουρίνιο - Νεα ήττα της Μάντσεστερ Γ. από τη Γουέστ Χαμ

Χαριστική βολή στον Μουρίνιο - Νεα ήττα της Μάντσεστερ Γ. από τη Γουέστ Χαμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατρακύλα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν και από τη Γουέστ Χαμ, με σκορ 3-1, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην απόλυση.

Η Γουέστ Χαμ μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 5ο λεπτό, άνοιξε το σκορ με καταπληκτικό τακουνάκι, του Φελίπε Άντερσον, έβαλε από νωρίς δύσκολα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι», απείλησαν μόλις μια φορά – ουσιαστικά – την εστία των γηπεδούχων με την κεφαλιά του Λουκάκου στο 23′ να φεύγει άουτ.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με τον Αντρέι Γιαρμολένκο να σουτάρει μέσα από την περιοχή την μπάλα να βρίσκει πάνω στον άτυχο Λίντελοφ και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Νταβίντ Ντε Χέα, μόλις στη δεύτερη τελική της Γουέστ Χαμ στην εστία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να πατούν λίγο καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ενώ, ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε αλλαγές για να δώσει… ζωή στην ομάδα του με τον Μάρκους Ράσφορντ να τον δικαιώνει στο 71ο λεπτό, καθώς με απίθανο τακουνάκι μετά από σέντρα του Σο μείωσε σε 2-1.

Η Γουέστ Χαμ δεν είχε όρεξη για… αστεία και τρία λεπτά ο Μαρκ Νομπλ με μια εξαιρετική κάθετη μπαλιά εξέθεσε την άμυνα της Γιουνάιτεντ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μάρκο Αρναούτοβιτς που δεν άφησε το «δώρο» να πάει χαμένο, πλασάροντας ιδανικά τον Νταβίντ ντε Χέα για το τελικό 3-1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X