Μαρτυρία για Ζακ Κωστόπουλο: «Του είχε κοπεί η ανάσα και τον πατάς στον λαιμό;»

Μαρτυρία για Ζακ Κωστόπουλο: «Του είχε κοπεί η ανάσα και τον πατάς στον λαιμό;»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο μέρες την δημοσιοποίηση του video με τους αστυνομικούς να δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο κατά την σύλληψη του Ζακ Κωστόπουλου, ο οποίος εκείνη την ώρα ουσιαστικά ξεψυχούσε, μία νέα μαρτυρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το enikos.gr φιλοξένησε την άποψη ενός ανθρώπου που βρέθηκε στο περιστατικό, λέγοντας: «Είδα έναν αστυνομικό να του πατάει το λαιμό και ο άλλος τα πόδια. Αυτό είναι συνήθης τακτική. Πρώτα ήρθαν οι αστυνομικοί και αμέσως μετά έφτασε το ΕΚΑΒ. Ήταν άρρωστος, δεν κουνιόταν, δεν έφερε καμία αντίσταση».

Μάλιστα, όσον αφορά την συμπεριφορά των αστυνομικών κατά του 33χρονου είπε: «Ο κόσμος δεν είχε αντιληφθεί τι ακριβώς συνέβαινε. Σε έναν άνθρωπο που του έχει κοπεί η ανάσα, τον πατάει ο άλλος στον λαιμό; Κάποιος πρέπει να τον κλώτσησε, εκεί άκουσα φωνές από τον κόσμο. Νομίζω ότι είδα την κίνηση αλλά δεν είμαι σίγουρος. Εκεί ακούστηκαν κάποιες φωνές αλλά δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι κάποιος τον κλώτσησε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X