Δε βάζει μυαλό ο γραφικός Λουτσέσκου: «Είναι βλακείες-Τα κάνουν αυτά για να κρύψουν ότι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα»

«Αδερφές» και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια και τα πόδια ψηλά, με την περίπτωση του Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στην κάμερα της NOVA, για την κλήση του απο τους δικαστές, για τα όσα προσβλητικά είπε για τη χώρα μας, όπου σύγκρινε τις περυσινές αποφάσεις στο πρωτάθλημα με την Γερμανία του Χίτλερ.

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ, πάει να μας βγάλει όλους τρελούς, καθώς δήλωσε πως δεν έκανε καμία σύγκριση. Παράλληλα, έβαλε ξανά την γραφική κασέτα για το περυσινό πανάξιο πρωτάθλημα της ΑΕΚ. Αλήθεια, πότε θα το ξεπεράσει; Σόδα…

[ads1]

Για τις δηλώσεις που έκανε και την κλήση από τους δικαστές:

«Είναι βλακείες. Όλο αυτό που συμβαίνει είναι χαζό. Δεν έκανα καμία σύγκριση. Απλά ανέφερα δύο γεγονότα που έχουν συμβεί στην ιστορία του αθλητισμού. Όσοι προσπαθούν να τα κάνουν αυτά είναι για να κρύψουν ότι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα. Όταν με ρωτάει κάποιος κάτι, απαντάω μόνο με γεγονότα. Ο Ολυμπιακός ήρθε και δεν έπαιξε ένα παιχνίδι, η ΑΕΚ ήρθε και έφυγε από το γήπεδο και πήρε τον τίτλο. Αυτά δεν αλλάζουν. Για να το σταματήσουμε, δεν έκανα συγκρίσεις για τις χώρες. Αγαπώ την Ελλάδα και τους ανθρώπους της, αλλά είναι άδικο να συγχέουν τα γεγονότα που είναι πραγματικά στην ιστορία του αθλητισμού.

Δεν είπα ποτέ κάτι εναντίον κάποιας ομάδας ή προπονητή. Προσπαθώ να αναφέρω τις επιδόσεις των αντιπάλων και να επαινώ τους καλούς αντιπάλους μας. Είμαι άνθρωπος που αγαπάει τους ανθρώπους, αλλά είμαι και άνθρωπος που δεν μπορώ να μην μιλάω για κάτι άλλο πέρα από την αλήθεια. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν. Μετά την ΑΕΚ είπα για την καλή τους εμφάνιση και την οργάνωσή τους, μετά τον Άρη μίλησα για ώρα με τον προπονητή του. Πρέπει να σταματήσουν κάποιοι να λένε ψέματα και δημιουργούν θέματα» .

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X