«Σφυρίζει» αγώνα της 1ης κατηγορίας Ελβετίας ο Παπαδόπουλος

«Σφυρίζει» αγώνα της 1ης κατηγορίας Ελβετίας ο Παπαδόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έπιασε η… κλάψα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, οι οποίοι «φώναζαν» για… καρατόμηση του διαιτητή Ιωάννη Παπαδόπουλου, λόγω του καθαρού πέναλτι που καταλόγισε στον Πέτρο Μάνταλο, στον αγώνα της ΑΕΚ στην Τρίπολη, με τον Αστέρα. Ο ρέφερι από τη Μακεδονία είναι κανονικά στις επιλογές της 5ης αγωνιστικής της Super League, παρά τη σπέκουλα για το πέναλτι του Μάνταλου και μάλιστα αναλαμβάνει και διεθνή ματς!

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ανταλλαγής αξιωματούχων διαιτησίας, ο διεθνής ρέφερι θα βρεθεί στην Ελβετία για να σφυρίξει παιχνίδι της 1ης κατηγορίας, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, με βοηθούς του τους Ακρίβο και Αλεξέα.

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ ανέφερε:

“Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι οι Παπαδόπουλος Ιωάννης, Ακρίβος Χρήστος, Αλεξέας Ηλίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Ανταλλαγής Αξιωματούχων Διαιτησίας, θα μεταβούν στην Ελβετία προκειμένου να διαιτητεύσουν αγώνα της 1ης Κατηγορίας στις 6/10/2018”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X