Τραυματίστηκε ο Ελβετός διαιτητής του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Τραυματίστηκε ο Ελβετός διαιτητής του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ελβετική ομοσπονδία ενημέρωσε πως ο διαιτητής που είχε οριστεί να διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής, μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον επίσης Ελβετό, Σαν Φενταγί, ο οποίος είναι διεθνής από το 2011.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

“Κατόπιν ενημέρωσης της Π.Ο. Ελβετίας ο ορισμένος για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (πρωτάθλημα Super League 2018-2019, 30/09/2018 και ώρα 20:30, γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης) διαιτητής Sandro Schaerer, λόγω τραυματισμού, αντικαταστάθηκε από τον επίσης Ελβετό διαιτητή San Fedayi”.

Ο Σαν Φενταγί έχει γεννηθεί στις 11 Νοεμβρίου 1982 στην Ελβετία και είναι διεθνής διαιτητής από το 2011. Στην καριέρα του έχει διευθύνει περισσότερα από 100 παιχνίδια σε Ελβετία αλλά και Ευρωπαϊκά ενώ στην θητεία του έχει διαιτητεύσει στην Αυστρία,  στην Σαουδική Αραβία αλλά και στο Κατάρ.

Αναφορικά με τα διεθνή του παιχνίδια έχει επίσης διαιτητεύσει σε αγώνες του Youth League, των προκριματικών του Europa League, των προκριματικών του Champions League αλλά και παιχνίδια μικρών εθνικών ομάδων.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X