Ο Χριστοδουλόπουλος δεν έμαθε πως καλύτερα να μασάς...

Φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» ο Λάζαρος λίγο πριν πάρει τη θέση του στην... εξέδρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δε βάζει μυαλό ο παίκτης με τα δυο συμβόλαια!

Την ώρα που εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης που έκαναν οι «κιτρινόμαυροι», ο Χριστοδουλόπουλος κατέθεσε προσφυγή κατά της πρωταθλήτριας ΑΕΚ. 

Όπως υποστηρίζει η ΑΕΚ, ο Λάζαρος προχώρησε σε αυτή την κίνηση λόγω του προστίμου,  που του είχε επιβληθεί από την Ένωση για τη δήλωση που είχε κάνει περί απειλών και του είχαν παρακρατηθεί στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης που είναι σε εξέλιξη.

Από την άλλη, ο παίκτης με τα… δύο συμβόλαια υποστηρίζει πως κατέθεσε την προσφυγή κατά της ΑΕΚ, λόγω ενός ποσού , που φαίνεται να οφείλεται στην εφορία από την Ένωση. Συγκεκριμένα πρόκειται για μία διαφορά μεταξύ του τακτικού φόρου και της εισφοράς αλληλεγγύης.

Με βάση αυτό, δεν αποπληρώθηκε από την ΑΕΚ το ποσό που έπρεπε στην εφορία -όπως υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη- και γι’ αυτό τον λόγο έχει προσφύγει ο 31χρονος  στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, με την υπόθεση να εκδικάζεται το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας (1/10).

Άραγε, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, με ποια φάνέλα ομάδας θα αγωνιστεί, με της ΑΕΚ ή με του τριταθλητή Ελλάδος;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X