Οριστικά χωρίς Ζαρντέλ στο ΟΑΚΑ η Μπενφίκα

Οριστικά χωρίς Ζαρντέλ στο ΟΑΚΑ η Μπενφίκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οριστικά χωρίς τον αρχηγό της θα έρθει στην Αθήνα η Μπενφίκα, για τον αγώνα της Τρίτης με την ΑΕΚ, για τη 2η αγωνιστική του Champions League. Ο Ζαρντέλ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 15ο λεπτό του χθεσινού αγώνα των «αετών» κόντρα στην Τσάβες, λόγω μυϊκού τραυματισμού, μην μπορώντας να συνεχίσει το παιχνίδι.

Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος στόπερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί πόδι, κάτι που τον θέτει οριστικά νοκ-άουτ από τον αγώνα της Αθήνας. Πρόκειται για σημαντική απώλεια για την Μπενφίκα, αφού ο Ζαρντέλ αποτελεί την… κολόνα της άμυνας των Πορτογάλων, αφού ο παίκτης παίζει σημαντικό ρόλο τόσο στην ανασταλτική λειτουργίας της ομάδας, όσο και στις στημένες φάσεις (είτε αμυντικά, είτε επιθετικά). λόγω του ύψους του.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ για τον Ρουϊ Βιτόρια, αφού η απουσία του Βραζιλιάνο δημιουργεί ένα.. ντόμινο θεμάτων στην άμυνα των Πορτογάλων, οι οποίοι μετά το ματς με την ΑΕΚ δίνουν… τελικό με την Πόρτο στο «Ντα Λουζ», την επόμενη Κυριακή. Στον αγώνα με την ΑΕΚ, ο Βιτόρια θα πρέπει να επιλέξει για τα στόπερ δύο από τους Λεμά, Ρούμπεν Ντίας και Χερμάν Κόντι, με τον τελετυαίο να προέρχεται από κακή εμφάνιση, καθώς στον αγώνα με την Τσάβες, πέραν των άλλων αποβλήθηκε λίγο πριν το φινάλε. Φαβορί οπότε είναι οι υπόλοιποι δύο, εκτός κι αν προκύψει… έκπληξη με τη χρησιμοποίηση του παροπλισμένου Σάμαρη, ο οποίος λέγεται ότι μπορεί να βοηθήσει εκτάκτως στα στόπερ.

Όσον αφορά τον Γκάμπριελ, η Record αναφέρει ότι ο παίκτης δεν αντιμετωπίζει κάτι το σοβαρό και θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Τρίτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X