ORIGINAL: «Βήμα προς την ισονομία η θύρα για οπαδούς της ΑΕΚ στην Κρήτη, αλλά...»

Οι μεγάλοι νικητές των 5 διαρκείας της ΑΕΚ από των enwsi.gr! –Τα ονόματα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΟRIGINAL με ανακοίνωση εξέφρασε την ικανοποίηση για την απόφαση να ανοίξει τελικά Θύρα για τους Ενωσίτες στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ενώ την χαρακτήρισε βήμα προς την ισονομία το άνοιγμα θύρας για τους φιλοξενούμενους στο «Γεντί Κουλέ».

Αναλυτικά όσα έγραψε η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ

«Το γεγονός του ανοίγματος της θύρας 6 στο Ηράκλειο μπορούμε να το λάβουμε επιτέλους ως ένα βήμα προς ισονομία το οποίο όμως δεν θα έχει καμία ουσία αν δεν έχει συνέχεια.

Όλα -μαζί κι ο Βασιλειάδης- θα κριθούν σε βάθος χρόνου γιατί η εμπειρία τόσων ετών στο κουρμπέτι της οπαδικής ζωής μας έχει αποδείξει ότι οι….”αποφάσεις φωτοβολίδα” δίνουν και παίρνουν.
Αυτή που σίγουρα έχει κριθεί είναι η αστυνομία που προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταδυναστεύσει κάθε έννοια δημοκρατίας και να δώσει τίτλους σερίφη σε ανύπαρκτες οντότητες που γεννούν χίμαιρες για να δημιουργήσουν προβλήματα από το πουθενά και να γλιτώσουν μερικές ώρες δουλειάς ανταλλάσσοντας της με ….άραγμα σε γνωστά ταχυφαγεία.

Σε αυτό το πλαίσιο χαιρετίζουμε την ανακοίνωση των snakes για την ουσία των γραφομενών τους! Μας χωρίζουν χιλιάδες πράγματα, δεν θα γίνουμε φίλοι ποτέ, αλλά η προσπάθεια για το συνταγματικό δικαίωμα της μετακίνησης οπαδών-πολιτών από μια πόλη σε μια άλλη για την παρακολούθηση ενός αγώνα είναι κοινή.

Και μιας ο λόγος για μετακίνηση η απορία που εύλογα προκύπτει είναι η εξής: Μας λέτε ελάτε μεμονωμένα… Τι σημαίνει αυτό; Η ΑΕΚ δεν είναι μια συνοικιακή ομάδα, αλλά σύλλογος με εκατομμύρια οπαδούς σε όλο το κόσμο που θέλουν και γουστάρουν να ακολουθούν την ομάδα παντού έχοντας κάνει τρόπο ζωής τους την στήριξη της κιτρινόμαυρης ιδέας. Άρα οι δεκάδες ή και εκατοντάδες φίλοι του συλλόγου που θέλουν να ταξιδέψουν για να υποστηρίξουν την ΑΕΚ από την Αθήνα μέχρι τον Έβρο και από το Λονδίνο μέχρι τη Κύπρο πως θα το κάνουν;
Θα υπάρχει …εθνοφυλακή στα σημεία …διαφυγής όπως βαπόρια και αεροπλάνα για να τους πουν ένα μεγαλοπρεπές στοπ; Μας μπερδεύετε! Εσκεμμένα μάλλον…

AEKΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X