Μασούρας: «Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως δεν ήμουν οφσάιντ»

Μασούρας: «Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως δεν ήμουν οφσάιντ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παίκτης του Πανιωνίου, Γιώργος Μασούρας, μίλησε στο SDNA για τον αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στο οφσάιντ-εφεύρεση, που υποδείχθηκε από τον α΄βοηθό Παντελή Σπυρόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

– Θεωρείς πως σας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα και η ήττα από τον Ολυμπιακό;

«Θεωρώ ότι μπορούσαμε να πάρουμε πράγματα από το παιχνίδι. Εν τέλει, δεν τα καταφέραμε. Θα κρατήσουμε την καλή προσπάθεια, την καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, για να συνεχίσουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

– Σημείωσες ένα γκολ που ακυρώθηκε. Εχεις άποψη, είδες την φάση στα αποδυτήρια;

«Από την πρώτη στιγμή όταν ήμουν μέσα στο γήπεδο, αντιλήφθηκα πως δεν βρισκόμουν σε θέση οφσάιντ. Έγινε μια διαιτητική απόφαση, δεν μπορώ να μπλεχτώ σε τέτοια θέματα. Είναι κάτι ως μη γενόμενο και δεν θα συνεχίσω να το σκέφτομαι. Θέλω να κοιτάξω μπροστά, να κάνουμε καλά αποτελέσματα με την ομάδα μου»

– Ο προπονητής σας επιβράβευσε στα αποδυτήρια για την καλή εμφάνισή σας κόντρα στον Ολυμπιακό;

«Σίγουρα ο προπονητής όταν βλέπει η προσπάθεια είναι ανάλογη με αυτή που έχουμε πει όλη την εβδομάδα και τακτικά είμαστε καλά, είναι ευχαριστημένος και μας δίνει τα εύσημα».

– Έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ο Πανιώνιος παραμένει χωρίς νίκη. Θεωρείς πως το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης έχει χαρακτήρα πρόωρου τελικού;

«Δεν θεωρώ ότι είναι πρόωρος τελικός. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν τους μεγάλους αντιπάλους και σαφώς θα έχουν απώλειες. Εμείς έτυχε να τους έχουμε σε μια τριάδα αγώνων. Πιστεύω θα βρούμε τα πατήματά μας στη συνέχεια και θα πάμε εκεί που μας αξίζει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X