Πρώτο βήμα για το back to back στην Τούμπα η ΑΕΚ! (20:30, LIVE ENWSI.GR)

AEK – ΠΑΟΚ 0-2 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ώρα για… Τούμπα!

Οι πρωταθλητές Ελλάδος αντιμετωπίζουν απόψε (20:30, NOVASPORTS 1) στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ για την τέταρτη αγωνιστική της Super League.

Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω της την άδικη, αλλά «βαριά» ήττα, από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και είναι συγκεντρωμένη μόνο στο μεγάλο ντέρμπι. Η αρμάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχει ξεκινήσει φουριόζα και στο φετινό πρωτάθλημα. 3/3 για την ΑΕΚ η οποία θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα και ο αγώνας στην Τούμπα είναι αρκετά σημαντικός. Η Ένωση βρίσκεται στο +2 από τον ΠΑΟΚ και με νίκη θα αποσπαστεί 5 βαθμούς από τους «ασπρόμαυρους». Η ΑΕΚ αγωνίζεται σε ένα γήπεδο, όπου σφράγισε την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος, μετά από 24 χρόνια και όλοι θυμούνται τα απαράδεκτα γεγονότα που συνέβησαν, με τον οπλοφόρο Σαββίδη να κυνηγάει Θεούς και δαίμονες.

Οι «ασπρόμαυροι» από την αρχή προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα, αλλά στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν ασχολούνται. Πήγαν στην Τούμπα μόνο για ποδόσφαιρο, χωρίς… όπλα και μπράβους. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαθέτει ξανά τους Λιβάγια, Λόπες και Μπακασέτα. Τρεις παίκτες που θα κρίνουν πολλά, ειδικά ο Κροάτης σταρ.

Εκτός αποστολής έμεινε οι τραυματίες Άλεφ, Μπογέ και Αλμπάνης ενώ αποκλείστηκε και ο Μοράν. Αντίθετα, στην Θεσσαλονίκη ταξίδεψε ο Αϊντάρεβιτς. Με αυτά τα δεδομένα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει την εξής ενδεκάδα στο χορτάρι της Τούμπας.

Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μπακάκης στο δεξί άκρο, ο Λόπες πιθανότατα στο αριστερό άκρο και οι Λαμπρόπουλος,  Οικονόμου πιθανότατα θα είναι στα στόπερ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Σιμόες και Γαλανόπουλος, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Μπακασέτας και ο Μάνταλος. Στην επίθεση θα βρίσκεται σίγουρα ο Μάρκο Λιβάγια είτε με τον Κλωναρίδη, είτε με τον Πόνσε.

Από την άλλη, ο… προκλητικός Ραζβάν Λουτσέσκου δε συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ουάρντα και Ακπόμ, ενώ κανονικά θα αγωνιστεί ο… Πασχαλάκης.

Η ΑΕΚ είναι πανέτοιμη για την Τούμπα, με τον κόσμο της ομάδας να πηγαίνει χθες στα Σπάτα και  να ντοπάρει  ψυχολογικά τους παίκτες, με στόχο τη μεγάλη… απόδραση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X