Ζιάβας στο enwsi.gr: "Αυτός ο τίτλος μας δίνει αυτοπεποίθηση"

Ζιάβας στο enwsi.gr: "Αυτός ο τίτλος μας δίνει αυτοπεποίθηση"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη κούπα της σεζόν είναι γεγονός για την ομάδα Futsal της ΑΕΚ η οποία επικράτησε στο Σούπερ Καπ του Δούκα με 4-3 στο κλειστό του Δαϊς. Η Κυπελλούχος Ένωση νίκησε τον περσινό πρωταθλητή και ανέβασε με το …καλημέρα τον πήχη των προσδοκιών για τη χρονιά που ξεκινάει.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Ζιάβας με δηλώσεις του στο enwsi,gr αναφέρθηκε σε αυτό τον πρώτο τίτλο και σχολίασε πως σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί λάθος εντυπώσεις αφού γνωρίζουν καλά ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας: “Ο τίτλος αυτός καταρχήν μας δίνει χαρά και ικανοποίηση γιατί μια νέα ομάδα μόλις στην αρχή του  3ου χρόνου της καταφέρνει να διεκδικεί και να κερδίζει τίτλους και να έχει καθιερωθεί στους μεγάλους του σπορ μας. Σίγουρα μας τονώνει και την αυτοπεποίθηση όπως θα έκανε όμως και κάθε νίκη εκτός έδρας σε ένα ντέρμπι από ενός μάλιστα αντιπάλου που είναι από τα φαβορί για το πρωτάθλημα και την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήταν πιο έτοιμος από εμάς λόγω της συμμετοχής του στην Ευρώπη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει παγίδα να πέσουμε … γνωρίζουμε καλά σε ποιο σημείο ήμαστε και σε ποιο σημείο θέλουμε να φθάσουμε στο επόμενο διάστημα. Το ματς αυτό άλλωστε πέρα από τον τίτλο που έδινε ήταν και μια πολύ καλή ευκαιρία να τεστάρουμε την κατάσταση στην οποία είμαστε. Από την συνολική εικόνα μας πάντως (και όχι τόσο από την νίκη) θα έλεγα ότι βλέπουμε ότι είμαστε σε σωστό δρόμο  και πλέον μπαίνοντας από την επόμενη εβδομάδα και σε κλειστό γήπεδο για προπονήσεις και αγώνες θέλουμε να ανεβάσουμε την ένταση και την ποιότητα της δουλειάς μας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X