«Εισιτήρια σε καμία ομάδα στους Ζωσιμάδες, μετά τα όσα έγιναν με τον ΠΑΟΚ»

«Εισιτήρια σε καμία ομάδα στους Ζωσιμάδες, μετά τα όσα έγιναν με τον ΠΑΟΚ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του  ΠΑΣ Γιάννινα, Νώντας Βρόσγος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό με αφορμή την απαγόρευση της αστυνομίας τόσο στην οργανωμένη όσο και στη μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Άρη για το ματς του Σαββάτου (22/9, 20:30) στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο κ. Βρόσγος εξήγησε ότι ο ΠΑΣ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Άρη, ωστόσο μετά τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο περσινό παιχνίδι των Ιωαννίνων, η ΠΑΕ αποφάσισε να μην χορηγήσει εισιτήρια σε καμία αντίπαλη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8

Για το ότι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα επιθυμεί να μην δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους οπαδούς στον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη: «Δεν έχει να κάνει με τον Άρη, όσες φορές ήρθαν στο παρελθόν φίλοι του Άρη δεν είχαμε κανένα απολύτως θέμα.

Μετά όμως από όσα έγιναν πέρυσι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν θα δοθούν εισιτήρια σε καμία ομάδα την φετινή σεζόν.

Έχει γίνει ήδη συζήτηση με την αστυνομία η οποία έχει συμφωνήσει να μην δοθούν εισιτήρια και να απαγορευτεί η μετακίνηση, ενώ η θύρα των φιλοξενουμένων θα παραμείνει κλειστή ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X