Καλιτζάκης: «Τις ίδιες πιθανότητες για τίτλο, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός»

Καλιτζάκης: «Τις ίδιες πιθανότητες για τίτλο, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλιτζάκης, σε συνέντευξή του στο novasports.gr, μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα, όπου μοίρασε τις πιθανότητες σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για την κατάκτησή του. Παράλληλα, σχολίασε την ΑΕΚ του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ έκανε λόγο για… κατόρθωμα της Ένωσης που έφτασε από τη Γ’ Εθνική σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στους ομίλους του Champions League.

Ποια ομάδα θα χαρακτήριζες φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ;

“Ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τίτλο, αλλά η λογική λέει ότι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν τις ίδιες ακριβώς πιθανότητες. Από 33, 3 % ο καθένας και να ξέρεις ότι δεν είναι μια διπλωματική απάντηση. Νομίζω ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια θα κριθεί ο τίτλος”.

Η γνώμη σου για την ΑΕΚ ;

” Ναι γιατί μου αρέσει πολύ σαν ομάδα και θεωρώ ότι θα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη σεζόν”.

Τι σου αρέσει περισσότερο στη Ένωση  ;

“Το πείσμα και η μεθοδικότητα αυτών που διοικούν. Δεν είναι μικρό πράγμα να βλέπεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μια ομάδα από τα νταμάρια της Γ΄εθνικής να φθάνει στους ομίλους του Champions League. Τεράστιο κατόρθωμα που πρέπει να αναγνωρίσουμε”.

Αγωνιστικά σε έχει πείσει με την απόδοση της  ;

“Ναι γιατί παίζει πιο επιθετικά με τον Μαρίνο, που γνωρίζει πως μπορεί να πάρει το κάτι παραπάνω από τους ποδοσφαιριστές του. Πάρτε για παράδειγμα τον Κλωναρίδη, τον οποίο έκανε πάλι πρωταγωνιστή, τη στιγμή που πέρσι δεν μπορούσε να βρει καλά – καλά ρόλο στην ομάδα. Το έχω πει στο παρελθόν και θα το επαναλάβω για μια ακόμη φορά, ότι η ΑΕΚ ξεχωρίζει γιατί έχει σωστή διοίκηση με πλάνο και οργάνωση. Δεν αλλάζει τους παίκτες σαν τα πουκάμισα και δίνει ευκαιρίες. Όλα αυτά τα χρόνια με υπομονή έκτιζε κορμό και τώρα το εξαργυρώνει”.

Περίμενες να νικήσει τον Πανιώνιο με τόσο μεγάλο σκορ ;

“Δεν μου έκανε εντύπωση η έκταση του σκορ όσο η απόδοση. Βέβαια ο Πανιώνιος δεν είναι τόσο δυνατός όσο την προηγούμενη σεζόν, αλλά δεν παύει να είναι υπολογίσιμος αντίπαλος”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X