Εύκολα ο Άγιαξ, 3-0 την Γκρόνινγκεν και... ετοιμάζεται για ΑΕΚ

Εύκολα ο Άγιαξ, 3-0 την Γκρόνινγκεν και... ετοιμάζεται για ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πρωταγωνιστή τον Κλάας Γιάν Χούντελααρ, ο Άγιαξ κέρδισε έυκολα με 3-0 την Γκρόνινγκεν στο Άμστερνταμ, για την 5η αγωνιστική της Eredivisie και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ την Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Ένας παίκτης που έδειχνε τελειωμένος φέτος ήταν και πάλι καθοριστικός για την ομάδα του Έρικ Τεν Χάγκ. Ο Κλάας Γιάν Χούντελααρ χρειάστηκε μόλις 11 επίσημα παιχνίδια για να φτάσει φέτος σε διψήφιο αριθμό τερμάτων! Ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε το σκορ από 11 βήματα από νωρίς (18’), με τον Άγιαξ να έχει ακόμα ένα ακυρωθέν γκολ του Ταλιαφίκο μέσω VAR και να έχει τον ολοκληρωτικό έλεγχο στο πρώτο μέρος.

Μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες, ο Χούντελααρ τελείωσε το άγχος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (66’), ενώ ο Τάντιτς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα (76’, 3-0) για τον Άγιαξ που με 13 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές στην Eredivisie απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή και δείχνει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Η σύνθεση του Άγιαξ: Ονανά – Μαζραουί, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Ταλιαφίκο – Σούνε (77’ Αϊτινγκ), Ζίγες (88′ Λαμπιάντ), Ντε Γιονγκ – Νέρες, Τάντιτς (79’ Φαν ντε Μπέικ), Χούντελααρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X