Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ δίνουν ζωή στο Μάτι (ΦΩΤΟ)

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ δίνουν ζωή στο Μάτι (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια οικογένεια που δίνει τη δική της μάχη να σταθεί ξανά στα πόδια της, μετά τη φονική πυρκαγιά του Ματιού! Τρεις σύλλογοι που γνωρίζουν καλά τι θα πει ανθρώπινος πόνος, ανθρωπιά, αλληλεγγύη. Την Τετάρτη, λίγες ώρες, πριν την ιστορική επιστροφή της ΑΕΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Αγιαξ στο Αμστερνταμ, η οικογένεια της Ένωσης θα συμμετάσχει σε έναν ακόμη ποδοσφαιρικό αγώνα, έναν αγώνα ανθρωπιάς και συμπαράστασης στα θύματα της τραγωδίας που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ και τα σωματεία της πόλης Εθνικός Νέας Μάκρης και Θησέας Αγίας Μαρίνας, θα αναμετρηθούν την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00 στο γήπεδο Ερυθρού Νέας Μάκρης, με σκοπό την ενίσχυση οικογένειας του μικρού Μάριου που είδε την 23η Ιουλίου το σπίτι του να γίνεται στάχτη…

«Είναι γεγονός ότι τις δύσκολες καταστάσεις -πόσο περισσότερο μια τραγωδία σαν κι αυτή- μπορούμε να τις ξεπεράσουμε μόνο με την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη και την ενότητα», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των παλαιμάχων Στέλιος Σεραφείδης που εξήρε την πρωτοβουλία των δύο σωματείων και των προέδρων τους Νίκου Καραγιάννη και Τάσου Γιακουμή: «Είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι εμπνευστές αυτού του αγώνα συμπαράστασης και είναι μεγάλη μας τιμή να συμμετάσχουμε».

Λάκης Νικολάου, Ντανιέλ Μπατίστα, Στέλιος Σεραφείδης, Μίμης Παπαιωάννου, Χάρης Κοπιτσής, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Συμεών Χατζής, Γιώργος Καραφέσκος, Μιχάλης Σιμιγδαλάς είναι κάποια από τα ονόματα των παλαιμάχων που θα δώσουν το παρών και θα αναμετρηθούν από ένα ημίχρονο με τις ομάδες Εθνικού και Θησέα.

Οι προσκλήσεις προπωλούνται ενώ τα σωματεία θα προσθέσουν στο ποσό που θα συγκεντρωθεί και τα χρήματα της μη καταβολής των παραβόλων τους για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ.

Όσοι δεν μπορούν να δώσουν το παρών αλλά επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να καταθέσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου των 5 ευρώ ή άλλο ποσό στο λογαριασμό της οικογένειας στην Τράπεζα Πειραιώς με IBAN GR7601720910005091050927478. Όνομα δικαιούχου Δρόσω Ζάχου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X