Η ΑΕΚ θα βρει αντίπαλο τον γιο του Κορνίλιους Σιρχάουζ -20 ετών φορ στον Αγιαξ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η ΑΕΚ θα βρει αντίπαλο τον γιο του Κορνίλιους Σιρχάουζ -20 ετών φορ στον Αγιαξ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του πατέρα του: Κορνίλιους Σιρχάουζ. Του ίδιου: Κάι Σιρχάουζ. Είναι 20 ετών και σε μία εβδομάδα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Την ΑΕΚ στην οποία διετέλεσε πρόεδρος ο πατέρας πριν περίπου 20 χρόνια! Και ο πατέρας και ο γιος, οπαδοί του Αγιαξ, αλλά με την ΑΕΚ να τους… συνδέει!

Ο Σιρχάουζ ήταν ο άνθρωπος της Netmed στην ΠΑΕ ΑΕΚ και παραιτήθηκε τον Ιούλιο του 2001. Στον προεδρικό θώκο της Ενωσης σήκωσε και το Κύπελλο Ελλάδος του 2000. Ο Κάι γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά στην Ολλανδία κάνει πράγματα και θαύματα! Πραγματική μηχανή γκολ μιας και φέτος μετρά ήδη 2 σε 6 ματς (λιγότερα από 300 λεπτά), πέρυσι με την β’ ομάδα είχε 16 σε 24 παιχνίδια και πρόπερσι 28 σε 32 ματς!

Βρίσκεται στην β’ λίστα του Αγιαξ για τα ματς του Champions League μιας και αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών του Αγιαξ, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ολλανδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X