«Μπάσιμο» της ΑΕΚ στα «φυντάνια» των super agents -Το deal με την «Elenko Sports» και οι... επόμενοι Πέντρο Βίτορ

«Μπάσιμο» της ΑΕΚ στα «φυντάνια» των super agents -Το deal με την «Elenko Sports» και οι... επόμενοι Πέντρο Βίτορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το deal με την «Elenko Sports» για τον Πέντρο Βίτορ άνοιξε την όρεξη στην ΑΕΚ, που αναζητά ήδη νέα «κελεπούρια»… μηδενικού κόστους και υψηλής απόδοσης.

Πριν από λίγες εβδομάδες η ΑΕΚ προχώρησε στην απόκτηση του Πέντρο Βίτορ. Ενός άγνωστου στο ευρύ κοινό 20χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ, που προέρχεται από τις ακαδημίες της Σπορτ Ρεσίφε και δεν είχε αγωνιστεί ποτέ στην καριέρα του σε επαγγελματική κατηγορία. Παρά ταύτα, στην Ενωση έχουν να λένε για το σούπερ επιτυχημένο deal που έκαναν και σκοπεύουν να το επαναλάβουν. Σύντομα, μάλιστα.

Οι πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν ότι οι Κιτρινόμαυροι ήδη αναζητούν κι άλλες περιπτώσεις παικτών όπως ο νεαρός Βραζιλιάνος. Περιπτώσεις… μηδενικού κόστους, αλλά πιθανής μεγάλης ανταπόδοσης. Και για αυτόν τον λόγο, πέραν της «Elenko Sports», που έκανε τη συγκεκριμένη δουλειά, έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και με άλλες μανατζερικές εταιρείες, ώστε να βρουν «κελεπούρια» τέτοιου. Αν και ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τις επαφές που έχουν γίνει με τους Λέμιτς, οι συζητήσεις είναι για… άλλα πράγματα, στα οποία όμως θα αναφερθούμε σε άλλο κείμενο.

Για να γίνει κατανοητός ο λόγος που στην Ενωση έχουν ενθουσιαστεί με την υπόθεση του Πέντρο Βίτορ, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι οι Κιτρινόμαυροι δεν πλήρωσαν… ευρώ για να τον αποκτήσουν. Όπως το διαβάζετε, μηδενικό ήταν το κόστος για την αγορά του παίκτη, που δεσμευόταν με συμβόλαιο με την ομάδα του, με τα μοναδικά χρήματα που δαπανήθηκαν να είναι αυτά της προμήθειας.

Όπως ήδη έχετε διαβάσει από to10.gr, μέσω της βραζιλιάνικης εταιρείας «Elenko Sports» η ΑΕΚ ξεκίνησε τις επαφές για τον ποδοσφαιριστή. Αφού κρίθηκε ότι αποτελεί περίπτωση με ταλέντο και μέλλον, δόθηκε το «ΟΚ», για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Οι οποίες κατέληξαν στην εξής συμφωνία: Ο Πέντρο Βίτορ υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, με ετήσια αμοιβή που δεν ξεπερνάει τις 35.000 ευρώ τον χρόνο (συν κάποια μπόνους στόχων και συμμετοχών), ενώ η Σπορτ Ρεσίφε είπε το τελικό «ναι», όχι με χρήματα, αλλά με… ποσοστό. Συγκεκριμένα, ο σύλλογος που κατείχε τα δικαιώματα του παίκτη, διατήρησε ποσοστό 30% από την πιθανή μεταπώληση του Βραζιλιάνου και τίποτε άλλο.

Η απόφαση της Ενωσης να παραχωρήσει τον 20χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στον Αρη, με… υποσχετική, δεν αλλάζει τίποτε στο πλάνο. Κυρίως, διότι ο παίκτης επιβεβαιώνει από το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στους Θεσσαλονικείς ότι είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.. Ενας πιτσιρικάς Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικό, εν ενεργεία διεθνής με τις μικρές της Σελεσάο, τον οποίο (η ΑΕΚ) περιμένει τη στιγμή που θα τον βάλει ξανά στο ρόστερ της και θα τον… πουλήσει. Καθώς από το… πρώτο ευρώ το κέρδος της θα είναι τεράστιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X