Φουλ για πρόκριση η Εθνική Ελπίδων, 2-1 στην Τσεχία!

Φουλ για πρόκριση η Εθνική Ελπίδων, 2-1 στην Τσεχία!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro U-21 έφτασε η Εθνική μας Ελπίδων, μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη που σημείωσε κόντρα στην αντίστοιχη της Τσεχίας (2-1). Με αυτό το αποτέλεσμα οι Ελπίδες μας διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου και αρκεί να μην ηττηθούν από την Κροατία, προκειμένου να διατηρήσουν το προβάδισμα των τριών βαθμών από τη δεύτερη «χρβάτσκα» κι ενώ τρεις ημέρες αργότερα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται τη Λευκορωσία στον τελευταίο του αγώνα στη διοργάνωση.

Ουσιαστικά όμως όλα θα κριθούν στις 12 Οκτώβρη και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κροατία.

Ο Δημήτρης Λημνιός με φοβερή ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο 44’, για να έρθει η… απάντηση από πλευράς γηπεδούχων έξι λεπτά αργότερα, με τον Λάκο Τάκαξ. Ωστόσο, η Εθνική μας δεν πτοήθηκε και πήρε εκ νέου το προβάδισμα, χάρη στο εξίσου όμορφο γκολ του Κώστα Τσιμίκα, στο 56ο λεπτό του ματς.

Το σκορ παρέμεινε ως είχε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης κι έτσι η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη έφυγε από το στάδιο Στρέλνιτσε του Γιάμπλονετς με το πολύτιμο «τρίποντο» στις αποσκευές της!

Η σύνθεση της Εθνικής μας: Κότσαρης, Σάλιακας, Νικολάου, Πασαλίδης, Τσιμίκας, Χατζηδιάκος, Καραχάλιος, Ανδρούτσος, Λάμπρου (73′ Μανθάτης), Λημνιός, Βέργος (63’ Κωτσόπουλος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X