Τσίπρας: "Η Πολιτεία θα πρέπει να ενισχύσει το έργο του γηπέδου του ΠΑΟΚ" (VIDEO)

Τσίπρας: "Η Πολιτεία θα πρέπει να ενισχύσει το έργο του γηπέδου του ΠΑΟΚ" (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας ερωτήθηκε για τις παρεμβάσεις στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου την Κυριακή στο περιθώριο της 83ης ΔΕΘ και αναφέρθηκε σε δύο δικές του, η πρώτη εκ των οποίων αφορά την ανακατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την παραχώρηση γειτονικής έκτασης που απαιτείται βάσει των σχεδίων.

“Η πρώτη παρέμβασή μου είναι αυτή που αφορά το γήπεδο του ΠΑΟΚ, δηλαδή τη νομοθετική ρύθμιση που θα γίνει τις επόμενες μέρες στη Βουλή, προκειμένου ο περιβάλλων χώρος που ανήκει στο ΓΕΕΘΑ, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, να περάσει στον Ερασιτέχνη, στην εταιρία ειδικού σκοπού που θα δημιουργήσει για την ανακατασκευή του γηπέδου. Εφόσον υπάρχει επενδυτής ο οποίος έχει την οικονομική δυνατότητα να προχωρήσει, πιστεύω ότι η Πολιτεία θα πρέπει αυτό το έργο να το ενισχύσει”, τόνισε αρχικά ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε γενικότερα στο ποδόσφαιρο κι έκανε λόγο για αλλαγή όρων διεξαγωγής του πρωταθλήματος: “Και μακάρι να μπορούσαν όλες οι ανώνυμες εταιρίες στο ποδόσφαιρο να ενισχύσουν την προσπάθεια να εκσυγχρονίσουν τις υποδομές, μακάρι να πάμε σιγά σιγά και σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα που θα γίνεται με όρους όπως το βλέπουμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, και όχι με όρους παράγκας, με όρους, εν πάση περιπτώσει, υποκόσμου, ή με όρους χουλιγκανισμού, που πολλές φορές το βλέπουμε στην Ελλάδα”.

https://streamable.com/font0

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X