Οι τρεις σωματοφύλακες της ΑΕΚ και ο…άσος στο μανίκι

Οι τρεις σωματοφύλακες της ΑΕΚ και ο…άσος στο μανίκι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αρχή έγινε πέρυσι. Κόντρα στη συνήθη πρακτική που ακολουθείται στις ελληνικές ομάδες, με έναν έμπειρο γκολκίπερ από το εξωτερικό και δύο Ελληνες που συνήθως είναι λύσεις από τον πάγκο, η ΑΕΚ πρωτοτύπησε. Εμπιστεύτηκε αμιγώς ελληνική τριπλέτα κάτω από τα γκολπόστ της, με τους Ανέστη, Μπάρκα και Τσιντώτα. Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο σε αυτό το επίτευγμα, που είναι έτσι και αλλιώς σημαντικό, αλλά το έκανε ακόμα πιο σπουδαίο.

Η ΑΕΚ κατάφερε να έχει τρεις ισάξιους τερματοφύλακες μέσα στην ίδια χρονιά. Παίκτες που δούλευαν μεθοδικά υπό τις οδηγίες του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη και ήταν έτοιμοι σε όποια ανάγκη παρουσιάστηκε στη διάρκεια της χρονιάς. Κόντρα στην πρακτική που υπάρχει με έναν βασικό τερματοφύλακα και τους υπόλοιπους στην…αναμονή, η ΑΕΚ είχε την – παγκόσμια – πρωτοτυπία, με…τρεις βασικούς.

Φέτος, υπήρξε αλλαγή σε πρόσωπα, αλλά όχι στην ουσία. Ο Ανέστης αποχώρησε, ο Μάκης Γιαννίκογλου αποτέλεσε την επιλογή της ΑΕΚ από την ελληνική αγορά. Παίκτης που είχαν παρακολουθήσει καιρό, ωσότου αποφασίσουν την απόκτηση του. Με καθοριστικό στοιχείο, πως ο Γιαννίκογλου είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού και να υπερασπιστεί την «κιτρινόμαυρη» εστία.

Μπορεί στο ξεκίνημα της χρονιάς να είναι ο Μπάρκας αυτός που είναι βασικός και αναντικατάστατος, αλλά στην πορεία θα πάρουν ευκαιρίες και ο Τσιντώτας και ο Γιαννίκογλου. Αυτός είναι ο στόχος της δουλειάς που γίνεται καθημερινά στα Σπάτα, από τον Μιχαηλίδη, που δείχνει με τη δουλειά του πως η ΑΕΚ έχει άσο στο μανίκι της και προχωρά με ασφάλεια τη χρονιά. Από πίσω μάλιστα, έρχεται με φόρα ο σούπερ ταλαντούχος Γκίνης, για να δίνει σιγουριά και για το μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X