Γαλανόπουλος, η απάντηση στο γρίφο της μεσαίας γραμμής

Εικόνες από το φιλικό Τρίκαλα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι δεδομένο πως  ο Κώστας Γαλανόπουλος αποτελεί κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Παιδί των ακαδημιών, που σιγά-σιγά, έδειξε το ταλέντο του και κέρδισε φανέλα βασικού στην Ένωση. Έφτασε μέχρι και να γίνει πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ!

Στο χώρο του κέντρου, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τρεις βαρβάτες, αξιόπιστες λύσεις. Τον Αντρέ Σιμόες, τον Κώστα Γαλανόπουλο και τον νεοαποκτηθέντα Άλεφ Ντος Σάντος και μετά… έπονται οι υπόλοιποι.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος εξελίσσεται σε μια σταθερή αξία για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Έχει βρει τα πατήματα του με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, ξεδιπλώνοντας στον αγωνιστικό χώρο το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει. Ο νεαρός μέσος έχει ξεκινήσει… φουριόζος τη φετινή σεζόν και δείχνει αποφασισμένος να… εκτοξευτεί και γιατί όχι, να ξανά κληθεί στην Εθνική ομάδα από τον Μίκαελ Σκίμπε.

Ο Έλληνας χαφ, στο χθεσινό φιλικό με τα Τρίκαλα, αγωνίστηκε με τον Άλεφ Ντος Σάντος στο πλάι του και έδειξε πως ταιριάζει με τον Βραζιλιάνο νεοαποκτηθέντα μέσο. Μάλιστα, χθες στα κατακίτρινα Τρίκαλα, έκανε… παπάδες. Έβαλε γκολάρα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ χόρεψε και τρεις αντιπάλους, σερβίροντας έτοιμο γκολ στον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον νεαρό μέσο και αυτός τον αποζημιώνει με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Γαλανόπουλος κόβει, μοιράζει ασίστ, πλέον και σκοράρει και θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί τον ιδανικό πατρτενέρ του Αντρέ Σιμόες, στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο «Γαλανό» εξελίσσεται, δείχνει το ταλέντο του και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Μέχρι στιγμής, έχει απουσιάσει μόνο από τη ρεβάνς με την Σέλτικ, καθώς είχε αποβληθεί στην Γλασκώβη.

Το… μέλλον του ανήκει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X