Το πρώτο… τεστ της νέας ΑΕΚ!

Το πρώτο… τεστ της νέας ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ώρα… φιλικών για την ΑΕΚ! Η «Βασίλισσα» έπειτα από αρκετές και άκρως απαιτητικές προπονήσεις στο Ζλάτιμπορ της Σερβίας ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο φιλικό της ενόψει της νέας σεζόν.

Η Ένωση θα αναμετρηθεί σήμερα (20:00) στο Βελιγράδι και αντίπαλος της ομάδας του Λούκα Μπάνκι θα είναι η σέρβικη Μέγκα Μπέμαξ (σ.σ πρώην Μέγκα Λέκς) η οποία είναι μια από τις πιο δυνατές σέρβικες ομάδες τα τελευταία χρόνια, ενώ συμμετέχει και στην Αδριατική Λίγκα.

Οι απουσίες όμως δεν εκλείπουν για τους «κιτρινόμαυρους». Πέραν του Βασίλη Καββαδα που τέθηκε νοκ αουτ λόγω τραυματισμού και του Γιαννούλη Λαρεντζάκη που βρίσκεται στην Ελλάδα λόγω Εθνικής, παράλληλα στο απουσιολόγιο του Ιταλού κόουτς προστέθηκε και το όνομα του Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Ο Κουβανός φόργουορντ τραυματίστηκε σε μία φάση της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης (6/9) και αποφασίστηκε τελικά από το ιατρικό επιτελείο να επιστρέψει στην Αθήνα για να βγάλει το Σάββατο (8/9) μαγνητική τομογραφία στον δεξιό μηρό στην Ευρωκλινική Αθηνών.

Το δεύτερο επίσημο φιλικό της ΑΕΚ θα είναι αύριο, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα όπου προπονητής έχει αναλάβει ο Μίλαν Τόμιτς, ενώ μεταξύ άλλων στο ρόστερ ήρθαν φέτος ο Στράτος Περπέρογλου και ο Μουχαμάντ Φαγιέ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X