Βασιλόπουλος: «Ο Αντετοκούνμπο θα ήθελε να είναι εδώ μαζί μας»

Ενσωματώθηκε στο Περιστέρι ο Βασιλόπουλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην παίκτης της «Βασίλισσας», Παναγιώτης Βασιλόπουλος, μίλησε στην εφημερίδα «Sportime», ενόψει των αγώνων της Β’ Φάσης των προκριματικών του World Cup 2019. Ο φόργουορντ του Περιστερίου στάθηκε στις δυσκολίες που κρύβουν τα παιχνίδια με Σερβία και Γεωργία, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια και στα επόμενα έξι παιχνίδια που ακολουθούν. Τα παιχνίδια που ακολουθούν όμως θα είναι πιο δύσκολα και θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια με πρώτο αυτό που έχουμε μπροστά μας και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Καταρχήν για την Σερβία, στην έδρα μας και μετά με τη Γεωργία», ήταν τα λόγια του όσον αφορά τα δύο παιχνίδια της Εθνικής.

Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο έμπειρος φόργουορντ ήταν ξεκάθαρος. «Είμαι σίγουρος πως και ο Γιάννης θα ήθελε να είναι εδώ μαζί μας. Δεν το συζητάω. Είναι όμως επαγγελματίας με πολλές υποχρεώσεις στις πλάτες του από μια ομάδα του ΝΒΑ, όπως οι Μπακς. Μακάρι να είναι στη συνέχεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X