Με 27 παίκτες η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ για το Champions League

Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έστειλε απόψε την τελική λίστα για τους  έξι αγώνες των ομίλων του Champions League.

Αυτή αποτελείται από 27 ποδοσφαιριστές, 22 στην λίστα Α και 5 στην λίστα Β που είναι οι «μικροί».

Στη λίστα προστέθηκαν οι Γιάννης Γιαννιώτας και Λούκας Μπογέ που ενισχύουν τα άκρα της επίθεσης της, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε ο Χρήστος Αλμπάνης (θα είναι έτοιμος τέλη του μήνα), ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Κανονικά στην λίστα βρίσκεται ο Ερικ Μοράν.

Εκτός έμεινε και ο Μάκης Γιαννίκογλου και τρίτος τερματοφύλακας στην ευρωπαϊκή λίστα θα είναι ο νεαρός Παναγιώτης Γκίνης, ενώ εκτός είναι ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς.

Αυτή η λίστα δεν μπορεί να έχει αλλαγές κατά τη διάρκεια των ομίλων παρά μόνο πριν από κάθε ματς, αλλά όσον αφορά τους μικρούς. Δηλαδή, την λίστα Β. Αν συνεχίσει η ΑΕΚ και τον Ιανουάριο στο Champions League τότε θα έχει δικαίωμα τριών αλλαγών τότε.

Αναλυτικά η λίστα της ΑΕΚ για τους ομίλους του Champions League: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λαμπρόπουλο, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Άλεφ, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Πόνσε, Μπογέ.

Λίστα Β’: Γκίνης, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Μπότος, Γιούσης.

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/2358664534175011

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X