Το ανίκητο δίδυμο!

Το ανίκητο δίδυμο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την επάρκεια της αμυντικής γραμμής, έχουν γραφτεί και ειπωθεί εκατοντάδες σχόλια. Αμφισβήτηση, απαξίωση, προβληματισμός για την ομάδα που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και έκανε σούπερ πορεία σε Europa League και κύπελλο, έχοντας ως μεγάλο όπλο την άμυνα. Ο κακός χαμός επειδή έφυγε ο Βράνιες και αντικαταστάθηκε από τον – ιταλοτραφή, με ότι σημαίνει αυτό για έναν αμυντικό – Οικονόμου.

Το γήπεδο στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο καλύτερος καθρέπτης. Με τον Τσιγκρίνσκι στα πιτς και τον Τσόσιτς ανέτοιμο, ο Ουζουνίδης εμπιστεύθηκε εξ αρχής το δίδυμο Οικονόμου, Λαμπρόπουλο. Τα αποτελέσματα, προκαλούν ενθουσιασμό. Η ΑΕΚ έχει δεχθεί τέσσερα γκολ σε έξι αναμετρήσεις, στις πέντε εκ των οποίων, Οικονόμου και Λαμπρόπουλος ήταν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Κάθε ματς και καλύτεροι. Χθες στην Τρίπολη, ήταν ο Οικονόμου που χειροκρότησε σε κανονική ροή αγώνα μια υπέροχη ενέργεια του Λαμπρόπουλου. Ο Λαμπρόπουλος είναι εκείνος που αποθέωσε τον παρτενέρ του για τη σωτήρια παρέμβαση στο σουτ του Μανιά. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και ταιριάζουν εξαιρετικά.

Ο Οικονόμου είναι ο εγκεφαλικός παίκτης, που μπορεί να περάσει την μπάλα, να διαβάσει το παιχνίδι, να οργανώσει. Ο Λαμπρόπουλος γρήγορος, δυνατός, αλτικός, που θα πάει πάντα πρώτος στην μπάλα. Με περίσσια αυτοπεποίθηση μέσα από τα παιχνίδια και πίστη στις ικανότητες τους. Και είναι μόνο η αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X